Technopat Sosyal neden yavaş çalışıyor?

Dün akşam saatlerinde Technopat'a hiçbir şekilde giremedik. Bunun üzerine Techolay'a bakarken bunun konusunun açıldığını gördüm ve ne kadar doğru bilmiyorum DDoS saldırısı gerçekleştiğini söylediler. Bazı kişiler bundan faydalanarak yok işte "Techolay daha hızlı" ve "Technopat'ın aktifliği ölmüş" gibisinden çeşitli söylemlerde bulundular. Bkz: Technopat'a girilmiyor

Rekabet iyidir ama yalan/yanlış bilgiler vererek başka bir forum veya siteye çamur atmalarının sebebini anlamış değilim. Her şeyi bir kenara bıraktığımızda Technopat halen aktif bir forum. Şu an ben de 50 Mbps VDSL internet ile Cloudflare WARP DNS kapalı olmasına rağmen 10 saniyelik filan bir gecikme var. Bunlar düzeltilebilecek şeyler ve bana kalırsa yönetimin güvenlik konusunda daha da sıkı önlemler almasını sağlıyor.
Bildim bileli haftada en az 4,5 kere ya saldırı oluyor ya da bakım. Çok sıkmaya başladı bu. Dün 20.00 23.00 arası gitmişti. 2 gün öncede gitmişti 2 saat süreyle.

Bildim bileli haftada en az 4, 5 kere ya saldırı oluyor ya da bakım. Çok sıkmaya başladı bu. Dün 20.00 23.00 arası gitmişti. 2 gün önce de gitmişti 2 saat süreyle.

Neden sürekli böyle oluyor hiçbir fikrim yok. Gerekli bilgiyi @Emre C hocamız verecektir diye düşünüyorum.

Dün akşam saatlerinde Technopat'a hiçbir şekilde giremedik. Bunun üzerine Techolay'a bakarken bunun konusunun açıldığını gördüm ve ne kadar doğru bilmiyorum DDoS saldırısı gerçekleştiğini söylediler. Bazı kişiler bundan faydalanarak yok işte "Techolay daha hızlı" ve "Technopat'ın aktifliği ölmüş" gibisinden çeşitli söylemlerde bulundular. Bkz: Technopat'a girilmiyor

Rekabet iyidir ama yalan/yanlış bilgiler vererek başka bir forum veya siteye çamur atmalarının sebebini anlamış değilim. Her şeyi bir kenara bıraktığımızda Technopat halen aktif bir forum. Şu an ben de 50 Mbps VDSL internet ile Cloudflare WARP DNS kapalı olmasına rağmen 10 saniyelik filan bir gecikme var. Bunlar düzeltilebilecek şeyler ve bana kalırsa yönetimin güvenlik konusunda daha da sıkı önlemler almasını sağlıyor.
O günden sonra ilk defa buraya giriyorum steam kış indirimi için önerilere bakacaktım ve hala devam ediyor yavaşlık. Hatta daha da artmış. Bu konuyu açmadan öncede uzun müddettir vardı, ben konusunu açmaya üşendim. Açıkçası hangi forum iyiyse oraya giderim şuan burası daha aktif maalesef (maalesef dememin sebebi yavaşlığa hiçbir çözüm getirilmemesi) o yüzden buraya girmek zorunda kalıyorum. Tecnopat yetkilileri acaba bu sorunun çözümüne ne zaman el atacaklar merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı