Technopat Sosyal neden çokça siber saldırıya uğruyor?

Hocam 2020 Kasımda katıldım o zamandan beri sunucu değişecek Nasıl bir sunucu bu?
Benlik bir durum yok maalesef ben de sizin gibi yeni sunucuya geçmemizi istiyorum. Geçsek de bi rahata kavuşsak

Hocam bence yeni sunucuya geçene kadar daha fazla özellik kapatılmalı, sunucu rahatlasın biraz.
Yeni sunucuya geçene kadar güncelleme konularıma ara verebilirim, bilmiyorum. Etkilerinin çok az olduğunu düşünüyorum yine de.

Yeni sunucuya geçene kadar güncelleme konularıma ara verebilirim, bilmiyorum. Etkilerinin çok az olduğunu düşünüyorum yine de.

DDoS engellemek için servisler var, Technopat kullanıyor mu bu servislerden?

Daha doğrusu Cloudflare önlüyor mu? Bilmediğimden soruyorum.

DDoS engellemek için servisler var, Technopat kullanıyor mu bu servislerden?

Daha doğrusu Cloudflare önlüyor mu? Bilmediğimden soruyorum.

Biz düşündük, yöneticiler düşünemedi. Ben bu soruları aşırı saçma buluyorum artık. DDoS atılıyorsa koruma da vardır, ki Cloudflare var ve engelliyor. Geçen Recep Baltaş engellenen saldırı oranını atmıştı Cloudflare panelindeki.

Arkadaşlar biraz ilgisiz, normalde sitelere girmeden önce bir CAPTCHA doğrulaması olur ama ne olsun? Technopat bunu da koymuyor! Zaten yeni sunucuya geçmeleri lazım, çöktükten sonra 1 ila 3 saat toparlayamıyorlar.

Arkadaşlar biraz ilgisiz, normalde sitelere girmeden önce bir CAPTCHA doğrulaması olur ama ne olsun? Technopat bunu da koymuyor! Zaten yeni sunucuya geçmeleri lazım, çöktükten sonra 1 ila 3 saat toparlayamıyorlar.
Önceden gelmiyordu. Artık her girişte CAPTCHA doğrulaması geliyor bana. Gelişme var demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…