Technopat Sosyal neden sevilmiyor?

Bak mesela şu sorunuma hala çözüm bulamadım, sebebini bile bilmiyorum ve aşırı rahatsız ediyor.

Muhtemelen yazılanlardan sadece 1 tanesini oynayacak birisi oyun önerisi isterse herkes bir pay bırakmak istiyor konuya.

Şu iki nedene bağlıyorum:
1) Forumun eskiden beri var olan garip, birazcık ,çok azıcık, gıcık kitlesi.
2)Forumun yeni duble gıcık kitlesi.

Aynısı aynısı resmen aynısı çok sinir bozucu ben bile konu açtığım zaman 24 saat geçiyor görüntülenmesi az yorum gelmemiş benden sonra ki konu açıyor ona 10 20 mesaj yazıyorlar. Biraz sinir bozucu olabiliyor. O yüzden kendi sorunumu kendim araştırıyorum en iyisi böyle konu açtığım zaman pek yanıt alamıyorum.

Günlerce öne çıkar limitimi doldurmuştum ve çaresizce birinin yazmasını bekliyordum. Bir baktım 5 dolara oyun isteyen arkadaşa 20 kişi yardımcı olmuş.

Neden sevilmediği hakkında en dikkat çeken hangisi tam bilmiyorum ancak benim en sevmediğim tarafı kitlenin aşırı derecede hoşgörüsüz olması ve öyle değilmiş gibi davranması. Bir kişi hoşgörülüyse her konuda öyledir "lamicimi" yoktur yani. Burada en ufak muhafazakar veyahut sağcı bir görüş belirtildiği anda linç edilmen an meselesi.

Bir diğer en sevmediğim tarafı da üstte arkadaşların belirttiği gibi bence forumların işlevselliği olan kısmı yani teknik problemler hakkında bilgi alınması gereken durumlarda hiçbir çözüm önerisi gelmemesi. Fakat konu dışında açılan her konu sayfalarca mesaj alıyor. Benim forumda teknik meseleler hakkında çok az mesajım var ancak bilgi sahibi olduğum zaman yardımcı oluyorum. Ne tesadüftür ki yüzlerce aktif kullanıcıdan hiçbirisi donanım hakkında bilgi sahibi değil.

Birisi moderatöre AKP'li dediği için 1 yıl ban yemiş ve Şikayetvar'a site faşizm ile yönetiliyor demiş.

İşini düzgün yapamıyor dedim diye bende 1 hafta ban yemiştim inanılmaz kötü moderatörler var.

@PolarXP, herkes her konuda bilgili olmayabiliyor. Oldukça normal.

@PolarXP, herkes her konuda bilgili olmayabiliyor. Oldukça normal.

Zoruma giden kısım konuyla alakası yoksa konumu neden okuyor mesela? 160 kişi konumu okuyor 1 tanesinde cevap verecek yürek yok. Görüyorum zaten, bilgi gereksinimi olmayan konularda herkes konuşuyor.

@PolarXP, okuması yasak mı? Okumasın mı? Ayrıca her hesabın görüntülenmesi tek kişi sayılmıyor. Siz konuya gir çık yaptıkça konunun görüntülenme sayısı artıyor.

@PolarXP, okuması yasak mı? Okumasın mı? Ayrıca her hesabın görüntülenmesi tek kişi sayılmıyor. Siz konuya gir çık yaptıkça konunun görüntülenme sayısı artıyor.

Onu mu diyorum ben? Telefon hakkında bir konu var yan tarafta, alakam bilgim yok ve umurumda değil telefon. Bu yüzden de gidip konuyu okumuyorum. Kendi konumda yardım isterken başlıktan dikkati çekilenler gelip okuyor. Okuyup ta zahmet edip bir cevap verebilse diyorum. Alakasız insanlar konumu okuyamaz demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…