Geçen gruptan tekmelediler beni ''technopat eziği'' ymişim hocam.
Çöplük bir instagram grubu. Klasik ergenler var ya 12-18 yaş aralığında her şeye küfür eden. İyi ki de atılmışım diyorum hocam sonradan gördüm o arkadaşın yüzünü.Hangi gruptan atıldın ki dostum?
Gereksiz kural saçmalıkları da var. Şahsen sevmememin sebebi gereksiz kuralları. Haklı olmamıza rağmen yediğimiz cezaların saçmalıkları nefret ettiriyor.Aslında cevabı basit. Yıllarca adamakıllı forum kültürü yokken Technopat onu oluşturmaya çalıştı ve insanların yazısının daha okunabilir olması için imla ve noktalama işaretlerine uyulması gerektiğini belirtti. Çoğu da alışkın olmayınca işlerine gelmiyor. Aslında alıştıktan sonra çok güzel. İmla ve noktalama işaretlerine uygun şekilde yazmak, yazının daha okunur ve güzel olmasını sağlıyor, konuya cevap gelme ihtimalini de arttırıyor. Okunabilir yazı ve yorum, daha fazla cevap demektir.
Haklı olmamıza rağmen yediğimiz cezaların saçmalıkları nefret ettiriyor.
Gereksiz kural saçmalıkları da var.
Aslında yanlış tanımlamışım sorunumu. Benim nefret ettiğim taraf moderatörlerin sorumsuzluğu. Eski hesabımda "L*bt bir cinsiyet değildir" dediğim için "Irkçılık" adı altında ceza yiyip hesabım kapandı ve yaklaşık 4 ay boyunca hesap açmadım.Hangi kuralın gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz? Kafanızda soru işareti kalmasın. Cevaplayalım.
İnternette "Technopat" yazdığımda 2. sırada Technopat saçmalığı adı altında başka forumlar başlıklar görüyorum. Neden sevmiyorlar ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.