Technopat Sosyal neden yavaş çalışıyor?

Bildim bileli haftada en az 4,5 kere ya saldırı oluyor ya da bakım. Çok sıkmaya başladı bu. Dün 20.00 23.00 arası gitmişti. 2 gün öncede gitmişti 2 saat süreyle.

Bildim bileli haftada en az 4, 5 kere ya saldırı oluyor ya da bakım. Çok sıkmaya başladı bu. Dün 20.00 23.00 arası gitmişti. 2 gün önce de gitmişti 2 saat süreyle.

Neden sürekli böyle oluyor hiçbir fikrim yok. Gerekli bilgiyi @Emre C hocamız verecektir diye düşünüyorum.

O günden sonra ilk defa buraya giriyorum steam kış indirimi için önerilere bakacaktım ve hala devam ediyor yavaşlık. Hatta daha da artmış. Bu konuyu açmadan öncede uzun müddettir vardı, ben konusunu açmaya üşendim. Açıkçası hangi forum iyiyse oraya giderim şuan burası daha aktif maalesef (maalesef dememin sebebi yavaşlığa hiçbir çözüm getirilmemesi) o yüzden buraya girmek zorunda kalıyorum. Tecnopat yetkilileri acaba bu sorunun çözümüne ne zaman el atacaklar merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…