Technopat Sosyal profili hareketli resim nasıl yapılır?

Ömer Naz

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 7th - GTX 1050 TI - 16GB RAM - Ne Kadar Lazımsa O Kadar SSD
Meslek
Brogrammer
Bakıyorumda çoğu kullanıcının bg resmi, hareketli profili falan var ben bunları nasıl yapacağımı bulamadım. Belirli bir mesaj seviyesinden sonra mı açılıyor sistem nasıl bilen bilgilendirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara yanlış bilmiyorsam GIF koyulabiliyordu daha sonrasında kaldırıldı. Dolayısıyla o dönem GIF yapanlar profillerini değiştirmediği sürece GIF olarak profilleri kalıyor.

Eskiden bir süreliğine açıktı ama sunuculara fazla yük olduğu için kapatıldı. Açık olduğu sürece GIF koyanların profilleri hala GIF olarak duruyor.
İsterseniz bu rehber ile aktif edebilirsiniz. Tabii sadece sizi etkiler, diğer kullanıcıları değil.

Eskiden bir süreliğine açıktı ama sunuculara fazla yük olduğu için kapatıldı. Açık olduğu sürece GIF koyanların profilleri hala GIF olarak duruyor.
İsterseniz bu rehber ile aktif edebilirsiniz. Tabii sadece sizi etkiler, diğer kullanıcıları değil.

Yani sadece ben görebilirim kendi GIF'li profilimi, o zaman diğerlerinde nasıl gözükür 🤔🤔

Yani sadece ben görebilirim kendi GIF'li profilimi, o zaman diğerlerinde nasıl gözükür 🤔🤔
Eklentiyi kuran kişilerde de GIF olarak görünür. Eklentisi olmayanlarda da GIF'in ilk karesi görünür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı