Technopat Sosyal Rütbeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben hâlâ bu rütbelemede ısrarcıyım...

Bu görüşü savunuyorum. Nedeni ise başka forumlarda benzer uygulama olması değildir. Dünya ölçüm birimlerinde bile bir LOGARİTMA vardır. Ses şiddeti ölçüm birimi desibel'i bilen var ise sözlerimi anlayabilecektir.
Yani lineerite kavramı daima sıkıcı olmuştur. Alt ve üst seviyeler daima hatırlanmaz veya hiç bilinmezler.
Örnek listemizi ele alırsak:
Dünyada, yocto OHM ya da Pico OHM gibi bir değerin asla literatürlerde yer almadığı gibi, Mega OHM'dan daha büyük bir direnç değerinin de pek listelerde görülmediği gözlemlenebilir.
Değerlerin birimlere göre uyarlanması durumunda ise, benzer, ama birkaç kademe üstte kaldıklarını görebilmekteyiz. Örnek: Hz (frekans birimi) 1 Hz'in altı kabul sınırlarının dışında kalırken, günümüzde Giga hertz'lerden bahsedilmektedir.

Son_goku ye katiliyorum çünkü bende dahil olmak üzere çoğu üye yoctopat derecesinde dereceler az başlamali ama katlanarak gitmeli.

Bu hali iyi ya 25 mesajda rütbe mi atlanır Wolfteam'a döner valla söyleyeyim.

Tekrar söylüyorum, kurcalamaya gerek yok bu hali iyi bana göre.

Ve rütbelerde farkın azken artmasının birinci sebebi forumda farklı rütbeler görmeyi amaçlamak. Forumdaki devam üyelerin mesajları 300 ile 2000 arası falan. E zaten arada 3-4 rütbe var. Hep aynı rütbeleri görüyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…