Çözüldü Technopat sosyal rütbeleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Bursa
Hangi rütbede hangi yazının geldiğini yazabilir misiniz?
Bendeki rütbenin bir konuda 100 tane mesaj sonunda geldiğini gördüm fakat bende 436 mesaj var, yani başka bir rütbe olması lazım değil mi bende?
Soruyu sormamın sebebi belki de otomatik olmuyordur, yöneticiler yapıyordur. Gözden kaçmıştır falan.

Çözüm
Mesaj sayısına göre değil, puan miktarına göre ödüller veriliyor, senin 100 puanın var şu anki puanın için bu rütbe ile uyumlu.
  • Nanopat
  • 100
Nasıl puan kazanacağım dersen aşağıda mesaj sayısına, beğeni sayısına ve katıldığın zamana göre verilen puanlar bulunuyor.
Mesaj sayısına göre değil, puan miktarına göre ödüller veriliyor, senin 100 puanın var şu anki puanın için bu rütbe ile uyumlu.
  • Nanopat
  • 100
Nasıl puan kazanacağım dersen aşağıda mesaj sayısına, beğeni sayısına ve katıldığın zamana göre verilen puanlar bulunuyor.

Çözüm
Mesaj sayısı değil profilinizde yazan puan değerine göre belirleniyor. Sistem otomatik değiştiriyor.

Puanlar nasıl kazanılıyor? Bende mesela ödül puanları 1200 yazıyor nasıl kazandığım hakkında bir fikrim yok.

Hangi rütbede hangi yazının geldiğini yazabilir misiniz?
Bendeki rütbenin bir konuda 100 tane mesaj sonunda geldiğini gördüm fakat bende 436 mesaj var, yani başka bir rütbe olması lazım değil mi bende?
Soruyu sormamın sebebi belki de otomatik olmuyordur, yöneticiler yapıyordur. Gözden kaçmıştır falan.
@myswagnotusual Bende aynı soruyu soracaktım. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı