DeadFrozen
Kilopat
Yazım kurallarına çok dikkat ettiğim ve onları çok fazla uyardığım için arkadaşlarım tarafından dışlanmaya başladım 
Senin zevkine göre yazı yazamam. Herkes AMD kötüdür, AMD şeyle ısınıyor, AMD böyle ısınıyor diye konuşmaya devam ediyor. Sanırım tek bu forumda takılıyorsun. Herkes İntel öneriyor ama bana göre AMD daha iyi bu konularda.
Ya AMD ile sıkıntım yok. Forumun ne öğrettiğini soruyorum. Sen de " AMD adamdır." yazıyorsun. Ayrıca çok agresifsin. Saygı çerçevesinde takılamayacak ve hemen tersleyecek isen hiç konuşmayalım.
Technopat bana bunu öğretti. Herkes zaten yazmış. Türkçe kurallarına uymayı diye bende mi onu yazayım? İstediğimi yazarım. Bir daha konuşmazsın olur biter.
Gereksiz mesaj yüzünden ceza yersin, çok konuşmaktan değil. Eskiden sosyal de daha aktifken günde 100 mesajı da geçtiğim oluyordu ama ceza yemiyordum kurallara aykırı bir durum olmadığı için.Çok konuşmanın çok cezaya sebep olduğunu.
Bir günde 50'den fazla mesaj yazdıysam illa o gün bir şeyden ban yerim.
Gereksiz mesaj yüzünden ceza yersin, çok konuşmaktan değil. Eskiden sosyal de daha aktifken günde 100 mesajı da geçtiğim oluyordu ama ceza yemiyordum kurallara aykırı bir durum olmadığı için.
Bana neyi öğretti yazım kurallarına uyarak nasıl mesaj yazılabileceğini öğretti gerçi hala "de/da" yazma özürlüyüm onu karıştırmayın. Sadece bunu öğrenmedim elbette bilgi, sabır, ban yemeyi ve de bilgisiz veletlere sataşarak nasıl bu kadar ceza yiyelebiliyor olmasını da öğretti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.