Technopat Sosyal Size Neyi Öğretti?

Türkçeyi dibine kadar doğru kullanmayı, donanım hakkında bilgimi ve güzel dostluklar kurmayı öğretti.

Ya AMD ile sıkıntım yok. Forumun ne öğrettiğini soruyorum. Sen de " AMD adamdır." yazıyorsun. Ayrıca çok agresifsin. Saygı çerçevesinde takılamayacak ve hemen tersleyecek isen hiç konuşmayalım.

Ya AMD ile sıkıntım yok. Forumun ne öğrettiğini soruyorum. Sen de " AMD adamdır." yazıyorsun. Ayrıca çok agresifsin. Saygı çerçevesinde takılamayacak ve hemen tersleyecek isen hiç konuşmayalım.

Technopat bana bunu öğretti. Herkes zaten yazmış. Türkçe kurallarına uymayı diye bende mi onu yazayım? İstediğimi yazarım. Bir daha konuşmazsın olur biter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok konuşmanın çok cezaya sebep olduğunu.

Bir günde 50'den fazla mesaj yazdıysam illa o gün bir şeyden ban yerim.
Gereksiz mesaj yüzünden ceza yersin, çok konuşmaktan değil. Eskiden sosyal de daha aktifken günde 100 mesajı da geçtiğim oluyordu ama ceza yemiyordum kurallara aykırı bir durum olmadığı için.

Bana neyi öğretti yazım kurallarına uyarak nasıl mesaj yazılabileceğini öğretti gerçi hala "de/da" yazma özürlüyüm onu karıştırmayın. Sadece bunu öğrenmedim elbette bilgi, sabır, ban yemeyi ve de bilgisiz veletlere sataşarak nasıl bu kadar ceza yiyelebiliyor olmasını da öğretti.

Ne öğretti bilemem ama Türk dili ve edebiyatı dersinden yüksek almamı sağladı. Sınavda 1 gün önce 1 saat Technopat'ta dolaşıyorum. Tamam artık sınava hazırım.[emoji3]

Hocam "de/da" yazımını doğru yapamıyorsanız çok karşılaşmayalım. Tikim var. O birleşik yazılan ama bağlaç olan "de"yi sökesim geliyor oradan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…