Technopat Sosyal Size Neyi Öğretti?

Bu siteye ilk kayıt olduğumda format atmayı dahi bilmiyordum, şimdi bilgisayarımı kolayca söküp takıyorum, teknolojiye dair çok şey öğrendim. ''Ban yemek'' nedir onu da öğrendim. Zaten kayıt olma sebebim nasıl format atacağımı öğrenmekti.

Hayatımın kıymetini, kafaya takmamayı, sosyal olmayı, bilimin ve teknolojinin her şeyin üstünde olduğunu öğrendim. Beni intihardan kurtaran bir site bana daha neler öğretsin?

Buna ek olarak çok güzel dostlar edindim burada, yazamam uzun süreceği için isimlerini yazamıyorum. Çoğu üye benim için abi ve kardeş gibi. Hatta biz bir aileyiz.

Benim gözümde bu site bilgili, kültürlü, düzgün yazmayı bilen insanların bulunduğu bir kulüp gibi. Bir de şunun şart olduğunu öğretti:

''Windows 10 64 bit kurun''

Ek olarak, "BIOS'u güncelle"

Lisede anlayamadığım Dil kurallarını.

Bildigim imla kurallarini kullanmayi.

Uzun yazılarda kesin uyarı alacağımı...
Sırf bu yüzden 20 kere okuyup gönderiyorum. Gönderdikten sonra tekrar okuyorum. Telefon düzeltme yapmışsa onu düzeltiyorum. Şu an bile telefonla savaş veriyorum her kelimemi düzeltiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçeyi güzel öğretti diyoruz - kabul - ama acaba şu kullanıcı adlarındaki Türkçe olmayan karakter ve kelimeler ne olacak? Acaba bu konuda da bir düzenleme getirmeyi düşünmez mi, Technopat? @Recep Baltaş @Ali Güngör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…