Technopat Sosyal Size Neyi Öğretti?

Sana oradan bir Hackintosh yazıyorum o zaman .

Sagolasin dostum. Gormeyeli Sosyal baya dallanip budaklanmis. Artik taniyan kisi sayisi iki eldeki parmak sayisini gecmeyecek hale geldi.

Tesekkurler.

Ben bilgisayar parçalarını öğrendim. Neyin iyi neyin kötü olduğunu öğrendim. Technopat bana çok şey kattı. Yazım kuralları, bilgisayar parçaları, mizah anlayışı ve daha birçok şey.[emoji4]

Yazım kurallarını, saygılı olmayı ve PC toplamayı tabiki de.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC Toplamayı ve her PC ile ilgili bir şey sorulunca İngiliz oldum.

İnsan, çevresinde bulunan insanların bir üst modeli - versiyonudur bana göre. Bir insanın vermesi gereken en önemli ve öncelikli karar çevre seçimi demek istiyorum kısacası.

Technopat bu yönden çok şey kattı bana. İnsanın çevresinde Ali Güngör gibi Recep Baltaş gibi insanlar olduğunda, onların yolundan yürüyen insanlar olduğunda ağaç yaşken kolayca eğiliyor

Bu foruma kayıt olmamla birlikte alevlendi bilişim merakım, bu merakla başladı yazılım serüvenim.
Bu forum yüzünden merak sardım bu işlere. Zaten küçükken de bilgisayardan anlayan kişiler benim gözümde çok büyük insanlardı. Belki küçüklerin gözünde ben de büyümüşümdür artık

Kısacası öğrettiklerinin haddi hesabı veya bir önemi yok benim için; Önemli olan bu yola girmemi sağlamış olması. E-5 Kara yoluna olan bağlantım gibi bir şey Technopat. Yola bağlandıktan sonra önün açık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…