ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #11 555521 dedi: Teşekkürler bilgi için. Anlayanı olması lazım çok zor bir konu değil gibi duruyor, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Technopat'da ki konularınıza baktım, başka bir yerde öyle konu açılan yok. Anlaşılan anlayanı da çok yok.
555521 dedi: Teşekkürler bilgi için. Anlayanı olması lazım çok zor bir konu değil gibi duruyor, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Technopat'da ki konularınıza baktım, başka bir yerde öyle konu açılan yok. Anlaşılan anlayanı da çok yok.
5 555521 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 44 Çözümler 4 8 Eylül 2023 #12 ferr dedi: Technopat'da ki konularınıza baktım, başka bir yerde öyle konu açılan yok. Anlaşılan anlayanı da çok yok. Genişletmek için tıkla... Evet, ama, zaten konuyu başka yerde görsem foruma girmezdim. Yani belki yaşamış biri vardır diye.
ferr dedi: Technopat'da ki konularınıza baktım, başka bir yerde öyle konu açılan yok. Anlaşılan anlayanı da çok yok. Genişletmek için tıkla... Evet, ama, zaten konuyu başka yerde görsem foruma girmezdim. Yani belki yaşamış biri vardır diye.