Astro Yusuf
Centipat
- Makaleler
- 1
Merhaba, Technopat Sosyal'de çok muhabbet ederim, herkesle sohbet ederim. İnsanların hepsi iyi midir diye sorayım dedim.
Her yerde iyi ve kötü vardır aslında, kime göre neye göre olduğu da aşikar bu durumun.Merhaba, Technopat Sosyal'de çok muhabbet ederim, herkesle sohbet ederim. İnsanların hepsi iyi midir diye sorayım dedim.
Buradaki insanlar birbirlerinin yaşlarını bilmek ister. Kaç yaşındasın Yusuf?
Kurallardan dolayı bir sıkıntı çıkmaz, ancak bir konuya yanlış bir kelime yazdığın anda beğenmedim tuşu yağmuru yiyosun.Merhaba, Technopat Sosyal'de çok muhabbet ederim, herkesle sohbet ederim. İnsanların hepsi iyi midir diye sorayım dedim.
Hocam bence yaş pek önemli değil önemli olan hepimiz teknoloji tutkunuyuz ve birbirimize yardım ediyoruz.
Konu dışı kategorisi teknoloji hariç bir kategori. Burada kim kimin mavi ekranını çözüyor? Soruya konu sahibi cevap versin.
Merhaba, Technopat Sosyal'de çok muhabbet ederim, herkesle sohbet ederim. İnsanların hepsi iyi midir diye sorayım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.