Technopat Sosyal üyelerinin önerisiyle alınan ürünlerin sorunlu çıkması

Makaleler
4
Bu forumu ve insanlarını seviyorum ancak ürün önerilerinize olan güvenim büyük oranda zedelendi, şimdi teknoloji şans işi falan demeyin. Bu kadar da tesadüf olacağını düşünmüyorum, şimdi size forumun önerisiyle aldığım ancak memnum olmadığım/bozulan ürünleri yazacağım.

KZ EDX 1DD (kabloları yıprandı, bir kulağı çok az ses vermeye başladı ve en sonunda bozuldu)

Kingston A400 SSDNow (kısmen kronik sorunlu bir SSD, bazı küçük sorunlar yaşıyorum)

QP Bilişim Mousepad (anlatıldığı kadar ahım şahım bir ürün değilmiş, keşke Xrades Mousepad alsaydım demiyorum değil)

SteelSeries QCK Mousepad (zamanla yıprandı ve çok toz kapıyor, memnun değilim. Akışkanlığı ilk günkü gibi değil)

WD Blue 500 GB HDD (aslında bu modelde sorun yok diye biliyorum ama ben forumun önerisiyle atılan linkten aldığım zaman 2 tane bad sector bulunan bir HDD geldi bana, hatta forumda aynı satıcıdan alan birkaç kişi konu açmıştı bununla ilgili)

Sharkoon Rush ER3 (dendiği kadar kaliteli değil, fiyatını tam anlamıyla hak ettiğini düşünmüyorum)

High Power 600W +80 Bronze (sanırım bu üründe sorun var ancak emin değilim, OCCT'te Power testinde 5 saniyede Crashed hatası verdi ve test işlemi durdu)

Gigabyte GTX 1660 Super Windforce (ısınma sorunu olan bir kart ancak iyi ki benim elimdeki kart pek ısınmıyor, Aerocool Aero One Frost kasamdan kaynaklanıyor olsa gerek)

Acer Nitro QG221Qbii (aslında memnunum ama ürün anlatıldığı gibi 1ms değil, hatta 10ms falan sanırım. Kısacası kandırmaca var ve bu ürünü de Technopat Sosyal'in önerisiyle almıştım.

MSI Vigor GK20 (tuşları aşırı sert ve fiyatını hak etmiyor, sırf MSI diye o kadar para veriyoruz sanırım)

Ve belki de daha unuttuğum birkaç tane daha ürün, kısacası sizleri sevsem de güvenimi zedelediniz. Artık sizin ürün önerinizle pek hareket etmek istemiyorum, tabii ki önerdiğiniz az buçuk iyi ürünler de var ancak kötü ürünlerin sayısı daha fazla. Kaliteli ve F/P diye tutturduğunuz ürünler çok geçmeden bozuluveriyor veya ben ve çevrem memnun kalmıyor.

Ben 50TL'ye fare alırken bile incelemelere bakıp forumları gezip, sorunlarını görüp bir de fiyatını diğerleri ile karşılaştırıp almıştım Siz de sadece biri önerdi diye ürün almayın.
Bundan sonra Technopat Sosyal'in önerdiği ürünleri almayı düşünmüyorum, tabii gidip de Rampage falan da almam yine de.

Forumda ne yazık ki sırf kendi kullanıyor diye önerenler var.

QP Mousepad'in neyini beğenmediniz ki? 79 liralık bir mousepad için gayet tatmin edici bence.
Ayrıca Windforce öneren her kimse hiçbir fikri olmadığına eminim, Gigabyte'ın en çok ısınan modelini önermek hangi mantığa sığar?

Hocam eleştri konuları onaylanıyor merak etmeyin .
O ürünleri bilemem ama WD Blue serisinde sorun çıkması garip, satıcı kaynaklıdır muhtemelen.
Ek olarak kargoyla geliyor, hasar alma ihtimali çok yüksek, biliyorsunuz kargolar FIRLATILARAK yükleniyor.

Hocam söylediklerinize katılıyorum fakat bir ürünü sadece foruma sorup, hiçbir araştırma yapmadan alıyorsanız hata biraz da sizde. Sırf forumda bilindik iki üç üye önerdi diye diğer üyeler hakkında fikir sahibi olmadığı ürünleri önerebiliyor. Bu yüzden bir ürün alırken detaylıca araştırma yapın, iki üç kişinin söylediklerini de göz önünde bulundurun ve kararınızı verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…