Technopat Sosyal üyelerinin önerisiyle alınan ürünlerin sorunlu çıkması

• Konuyu başlatan Lyrinx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 261
  • Görüntüleme 13.663
Forumun önerisi dışında araştırma yapıp Bloody G520 kulaklık aldırdım abime, tam test etmesek de mikrofonu dışında gayet iyi bir kulaklığa benziyor. Ek olarak bilgisayar masası da alacağım ceramical diye bir model, o da forumun önerisi dışında. Birkaç tane daha forumun önerisi dışında araştırarak aldığım ürün var ve çoğundan abim de ben de memnunum.

Madem o kadar bilgilisin diyorsun da bin bilsen de bir bilene sorsan işini garantiye almış olursun.
Hocam benim bile durumum çok iyi olmasına karşın her kulaklığı deneyip öneremem, siz de Bloody aldırmışsınız, bize göre güvenilmez bir marka, tırt bir kulaklık çıksa ne diyecektiniz merak ediyorum, şu konu gereksiz yere uzadı harbi, güvenmiyorsan bundan sonra kendin araştırıp alırsın bu kadar basit.

Hocam benim bile durumum çok iyi olmasına karşın her kulaklığı deneyip öneremem, siz de Bloody aldırmışsınız, bize göre güvenilmez bir marka, tırt bir kulaklık çıksa ne diyecektiniz merak ediyorum, şu konu gereksiz yere uzadı harbi, güvenmiyorsan bundan sonra kendin araştırıp alırsın bu kadar basit.
Ben önceden gerek forumdan gerek forum dışından aldığım 3-4 tane ürünün incelemesini yapmıştım, aralarında tarafsız yaklaşıp övdüğüm de gömdüğüm de olmuştu. Yani kötü çıksaydı söylerdim, ben açık sözlü birisiyim. Zaten forum dışı araştırarak aldığım bazı ürünler de kötüydü ama çoğunluğu forumun önerisiyle aldığım ürünlerden daha iyi çıktı ne hikmetse.

Zaten bundan sonra foruma güvenmeyip araştırma yaparak alıyorum ürünlerimi.

Konu gereksiz bir şekilde uzadıysa o zaman bu yorumu yazmayacaktın ki daha fazla uzamasın, bu kadar basit.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı