fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #11 @Phanzox Teşekkür ederim bu arada, gizli modda izin ver seçeneğini açtım. 246941 dedi: Üyelere reklam yok zaten. Ziyaretçilere gösterilen reklamlardan niye rahatsız oldunuz? Öyle sıkıntılı bir reklam da değil zaten. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı değil derken? Yanlışlıkla tıklarsam bilgisayara musallat virüsü bulaşır.
@Phanzox Teşekkür ederim bu arada, gizli modda izin ver seçeneğini açtım. 246941 dedi: Üyelere reklam yok zaten. Ziyaretçilere gösterilen reklamlardan niye rahatsız oldunuz? Öyle sıkıntılı bir reklam da değil zaten. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı değil derken? Yanlışlıkla tıklarsam bilgisayara musallat virüsü bulaşır.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.545 Çözümler 72 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 18 Ocak 2023 #12 fermaNga dedi: Technopat mı bu saçma reklamları koyuyor siteye? Genişletmek için tıkla... Google geçmişine veya en çok parayı basanı koyuyor, Google ads kullanılıyorsa.
fermaNga dedi: Technopat mı bu saçma reklamları koyuyor siteye? Genişletmek için tıkla... Google geçmişine veya en çok parayı basanı koyuyor, Google ads kullanılıyorsa.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Ocak 2023 #13 Bu tür reklamları mümkün olduğunca engelliyoruz. Bakıyorum Bu arada tıklayınca açılan URL'yi de yazarsanızı sevinirim. Ban için gerekli. Son düzenleme: 18 Ocak 2023
Bu tür reklamları mümkün olduğunca engelliyoruz. Bakıyorum Bu arada tıklayınca açılan URL'yi de yazarsanızı sevinirim. Ban için gerekli.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #14 Recep Baltaş dedi: Bu tür reklamları mümkün olduğunca engelliyoruz. Bakıyorum Bu arada tıklayınca açılan URL'yi de yazarsanızı sevinirim. Ban için gerekli. Genişletmek için tıkla... Güvenip tıklayamam ancak girmeden bağlantı adresini kopyalayıp yazarım bundan sonra. Sürprizbozan Ciddi, Seviyeli Arkadaşlık, Evlilik Sitesi | eCift adclick.g.doubleclick.net Nedense çok uzun ama bağlantı adresini kopyala diyince böyle çıkıyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 340,8 KB · Görüntüleme: 58
Recep Baltaş dedi: Bu tür reklamları mümkün olduğunca engelliyoruz. Bakıyorum Bu arada tıklayınca açılan URL'yi de yazarsanızı sevinirim. Ban için gerekli. Genişletmek için tıkla... Güvenip tıklayamam ancak girmeden bağlantı adresini kopyalayıp yazarım bundan sonra. Sürprizbozan Ciddi, Seviyeli Arkadaşlık, Evlilik Sitesi | eCift adclick.g.doubleclick.net Nedense çok uzun ama bağlantı adresini kopyala diyince böyle çıkıyor.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.610 Makaleler 1 Çözümler 7 12 Aralık 2023 #15 İnternette baktığım şeylerin burada reklama çıkacağını sanmıyorum. Instagram'da falan oluyo ama benim technopatta olmuyor. İnternette baktığım şeylerin burada reklama çıkacağını sanmıyorum. Instagram'da falan oluyo ama benim technopatta olmuyor.
İnternette baktığım şeylerin burada reklama çıkacağını sanmıyorum. Instagram'da falan oluyo ama benim technopatta olmuyor. İnternette baktığım şeylerin burada reklama çıkacağını sanmıyorum. Instagram'da falan oluyo ama benim technopatta olmuyor.