Technopat Sosyal Uyarı Affı Ocak 2025

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gereksiz olduğunu düşünüyorum, bunun yerine uyarıların süre sistemi değişebilirdi.

Hocam benim hala yerli yerinde. Daha uygulanacak mı yoksa baenim için geçerli değil mi? D:

Merhaba. Benim uyarılar hala uyarılar kısmında görünüyor. Rica etsem silebilir misiniz ?

Moderatörler de şahsen ceza atayım geçeyim kafasında değiller. En ufak yanlışa kadar düzeltmeyi tercih ediyorum genellikle. Bazı konular var tabii adam etmesi uğraştıran, ona yapacak bir şeyimiz yok maalesef. Bu yanıtın altında genel bir yazı yazayım bari. Üyeler başlık atarken biz düzenliyoruz ve bundan rahatsız olanlar var. Görmediğiniz için düşünceniz farklı olabilir fakat başlıklar aşırı saçma veya açıklayıcı olmuyor. Konuyu bir okuyup ondan sonra başlık koyuyoruz. Hatta bazen biz de anlayamayınca birbirimize danışıyoruz Forumda benim de 6. yılım olacak bu yıl ve tüm cezalarım ilk yıllarımda. İsteyen zaten hata yapmaz ki iki üç dakika geç yazsan hiçbir şey değişmeyecek. Bazı üyeler moderasyona atıp geçiyor tüm yükünü konunun. Dediğime katılmayan insanlar olabilir fakat durum bu...

Hayrına benim uyarıları da siler misiniz? 19 tane var.

46'ydı 21'e düşmüş. Ama hala geçerli bir sebep verilmeden profil mesajı yasağı yedim kimse de söylemedi niye yediğimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…