Technopat Sosyal Uyarı Affı Ocak 2025

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 Ocak 2023'ten önce verilen gereksiz mesaj ve yazım kuralları - yazım kurallarına ait alt başlık uyarıları silindi.

Sizin uyarılarınız 6 Nisan 2024 ve 11 Ekim 2023.
Özür dilerim fark etmemişim.

Uzun süredir üye olanların cezası biriktiği için en ufak hataları çok uzun süre ceza almalarına yol açıyordu. Dengeleyici bir düzenleme oldu.

Bir eleman konuyla alakalı mesaj yazdığında konu ile alakasız diye ban yedi işlerine gelmeyince konuya cevap yazan istedikleri kişilere ban atıyorlar ne hikmet ise moderatörlerde kabul ediyor! İlginç.
Tartışma vb olursa soruna başka bir mod bakıyor haksızlık olmasın diye. Bu denetleniyor özetle yine de şikayetiniz olursa rapor sisteminden bildirin lütfen, konu bu değil ayrıca yazım hatası uyarısı.

Uyarı sayım 81'den 46'ya düştü. Açıkçası uyarı affının gelmesini istemezdim çünkü forum kurallarına aşina olan birisi, aynı kural ihlalini kolay kolay yapmaz ancak forumda kasıtlı olarak yolsuzluk çıkaranların, gereksiz mesaj atanlara ödül gibi olmuş oldu.

Devamlı olay çıkartanlar zaten çok hızlı şekilde uzun uyarı alıyor yine, onlar için değişen bir şey olmaz.

Gece gece gülümsetti. Geçen konu açmıştım dikkate alındığını görmek hoşuma gitti. Bende 8 tane gereksiz mesaj cezası kaldı.

Böyle af beklemek saçma bence her türlü ceza alanında, örnek veriyorum 6 ay hiç uyarı alınmamışsa kullanıcı dikkatli olduğu için eski cezaların birikmesi ile olan ceza çarpanı sıfırlansa, tekrar uyarı aldığında ilk defa uyarılıyormuş gibi ceza yese tam yerinde bir sistem olur.

Bu 6 ay biraz daha uzatılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…