Technopat Sosyal Uyarı Affı Ocak 2025

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Emre C bey, bende de birkaç tane kural 6 ihlali var. Onlar önceden gereksiz mesaj kapsamı altında veriliyordu. Eğer silinebilirse onların da silinmesini isterim. 2023 öncesi olanların.

Merhaba sosyal. Uyarı affı için genel konumuz bu olacaktır. 1 Haziran 2021 tarihinde 1 Ocak 2020 tarihinden önce verilen 192.466 yazım/Türkçe uyarılarına af getirmiştik.

Bu afta sizlerden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda "gereksiz mesaj" başlıklı uyarılarını da affa dahil ettik.

Bu afta ise 1 Ocak 2023'ten önce verilen:

• Gereksiz mesaj uyarıları,
  • Türkçe/Yazım uyarıları ve onların alt uyarılarını kalıcı olarak sildik.
Toplam 184.000 uyarı silinmiştir. Şu an dikkat etmesine rağmen biriken uyarılardan ötürü uzun süre uyarı alan okurlarımız için bu af oldukça iyi oldu. Tabii ki bu af, uyarılar konusunda yumuşak olacağımız anlamına da gelmiyor, eğer ki kişi hatalarını ısrarla devam ettirirse moderasyon olarak gerekli müdahalede bulunmak durumunda kalacağız. Uyarıların silinmesiyle daha temiz profille devam etmenizi dileriz ve isteriz. Uyarıları silinmeyen varsa bu konu altında belirtebilir. İyi sosyaller.

Gerçekten bu forumun mod ekibini seviyorum. Gerçekten kralsınız. Hakkınız ödenmez... 🫡👑

Donanımhaber ve Reddit gibi mecralarda Technopat Sosyal'in yazım hatası hakkında sıkı kuralları nedeniyle eleştirildiğini görüyorum ama bence çok haklı kurallar. Türkçemizi de bir zahmet güzel kullanalım, kullandıralım. Düzgün yazdığım konu/mesaja düzgün yazılmış yanıtlar alınca mutlu oluyorum.

Vay be gayet iyi olmuş. Profilimde en cok sırıtan tehdit uyarisi hala gümletiyor beni. Adama, "seni döverim" demiştim. Bir de Aykut Elmas Meme'inden yedigim "uygunsuz içerik bani." ban yedikten sonra en çaresiz kaldığım anlar.. Mazi komikmiş.

Vay be gayet iyi olmuş. Profilimde en cok sırıtan tehdit uyarisi hala gümletiyor beni. Adama, "seni döverim" demiştim. Bir de Aykut Elmas Meme'inden yedigim "uygunsuz içerik bani." ban yedikten sonra en çaresiz kaldığım anlar. Mazi komikmiş.

Hocam bilet açaydınız. :D

Süreyi neye göre belirliyorsunuz? Mesela neden 1 Ocak 2023'ten önce verilen uyarılar? Meraktan soruyorum.

Spesifik bir şey söyleyemem açıkçası. Mesela Gereksiz Mesaj uyarısı biriken çok fazla okurumuz vardı, eskiden bu uyarı türünden çok fazla alıp şimdi özen gösteren, tam sorunuz o değildi ama o uyarı türünü seçmemizin nedeni oydu. Tarih konusuna gelirsek, Technopat 10 yıla aşkındır var. En fazla biriken uyarılardan şikayet eden kişileri göz önünde bulundurduğumuzda 1 Ocak 2023'ten öncesini belirledik.

Tahminime göre, tam olarak emin değilim. 2020, pandemi yılları en fazla uyarı verilen yıllar olabilir.

Benim kaldırılmamış hiç biri. Sanırım uyarı başlıkları farklı olduğundan dolayı.
Bu başlıkları kapsayan 3 tane uyarım kalmış, 3'ü de 2023'ten önce. Bunları da kaldırma şansınız var mı?

Eki Görüntüle 2418301
Eki Görüntüle 2418303
@Emre C

Benim hesabımda 2019 yılına ait 4 yazım uyarısı bulunuyor. Onlar silinmemiş.

Uyarılar silindi, kontrol edelim.

@Emre C bey, bende de birkaç tane kural 6 ihlali var. Onlar önceden gereksiz mesaj kapsamı altında veriliyordu. Eğer silinebilirse onların da silinmesini isterim. 2023 öncesi olanların.

Silinmiştir, ayrıca bir tane özel isim de kalmıştı. Onu da hallettim.

Hocam benim 28 uyarı var onları da temizletebiliyor muyuz? :D

4 uyarınız kalmış, onları da kaldırdım. 24'e düştü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı