ddagcii Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 13 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2023 #1 Yazım kurallarına uymadığım için uyarı aldım. Kimseye cevap veremiyorum, uyarılar kalıcı mıdır?
Çözüm 5 5 554130 31 Ocak 2023 ddagcii dedi: Yazım kurallarına uymadığım için uyarı aldım. Kimseye cevap veremiyorum, uyarılar kalıcı mıdır? Genişletmek için tıkla... Süresi bitince kalkar cezanız. Fakat profilinizde "Uyarılar" kısmında durmaya devam eder, yalnızca siz görebilirsiniz diye biliyorum.
ddagcii dedi: Yazım kurallarına uymadığım için uyarı aldım. Kimseye cevap veremiyorum, uyarılar kalıcı mıdır? Genişletmek için tıkla... Süresi bitince kalkar cezanız. Fakat profilinizde "Uyarılar" kısmında durmaya devam eder, yalnızca siz görebilirsiniz diye biliyorum.
5 554130 Decipat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 5 31 Ocak 2023 #2 ddagcii dedi: Yazım kurallarına uymadığım için uyarı aldım. Kimseye cevap veremiyorum, uyarılar kalıcı mıdır? Genişletmek için tıkla... Süresi bitince kalkar cezanız. Fakat profilinizde "Uyarılar" kısmında durmaya devam eder, yalnızca siz görebilirsiniz diye biliyorum. Artı 1 Eksi Çözüm
ddagcii dedi: Yazım kurallarına uymadığım için uyarı aldım. Kimseye cevap veremiyorum, uyarılar kalıcı mıdır? Genişletmek için tıkla... Süresi bitince kalkar cezanız. Fakat profilinizde "Uyarılar" kısmında durmaya devam eder, yalnızca siz görebilirsiniz diye biliyorum.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #3 Hayır. Tüm uyarılar sürelidir. Öğrenmek istiyorsanız profilinize girip uyarılara girin, orada uyarının bitmesine kalan süre gösterilir. Artı 0 Eksi
Hayır. Tüm uyarılar sürelidir. Öğrenmek istiyorsanız profilinize girip uyarılara girin, orada uyarının bitmesine kalan süre gösterilir.
KS KS ddagcii Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 13 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2023 #4 fermaNga dedi: Hayır. Tüm uyarılar sürelidir. Öğrenmek istiyorsanız profilinize girip uyarılara girin, orada uyarının bitmesine kalan süre gösterilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Geçti cevaplayamama sıkıntım. Artı 0 Eksi
fermaNga dedi: Hayır. Tüm uyarılar sürelidir. Öğrenmek istiyorsanız profilinize girip uyarılara girin, orada uyarının bitmesine kalan süre gösterilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Geçti cevaplayamama sıkıntım.