Technopat Sosyal'in Garip Uyarıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak ettiğim ceza sebepleridir. Enterasan ceza sebepleri mutlaka vardır.

SS olarak paylaşırsanız, biz de azıcık merakımızı giderelim.

İnsanları küçük düşürmek, en son isteyeceğim şeydir. Buradaki beyanınıza göre mesajımı attım.

@Ercan OZAN yazdığım mesajın konu başlığı ''Kız arkadaşımın yanında penisim istemsizce sertleşiyor'' tarzı bir başlıktı. Konu içeriğini okumadan, ''Kardeş Payı'' dizisine ait bir repliği yazmış bulundum. 2 saat sonra konuyu açan şahsın 15 yaşında olduğunu görmemle, şaşırıp kalmam bir oldu. 15 yaşında sertleşme problemleri olan bir çocuğun konusunu onaylayan şahsın değil, benim üyeliğimin iptal edilmesini istemeniz biraz garip. İnsanlar istemeden hata yapabilirler, 25 yaşında birisi olarak cinsel konu açan şahsın 18 yaş üstü olduğunu düşünmek benim yaptığım bir hataydı. Üyeliğin iptal edilmesi hususunda bir yorumum yok, sizi kendi insafınıza bırakıyorum. :)

Peki @luci666. Yeniden düzenliyorum konunu.

Hayırlı olsun:

@Ercan OZAN yazdığım mesajın konu başlığı ''Kız arkadaşımın yanında penisim istemsizce sertleşiyor'' tarzı bir başlıktı. Konu içeriğini okumadan, ''Kardeş Payı'' dizisine ait bir repliği yazmış bulundum. 2 saat sonra konuyu açan şahsın 15 yaşında olduğunu görmemle, şaşırıp kalmam bir oldu. 15 yaşında sertleşme problemleri olan bir çocuğun konusunu onaylayan şahsın değil, benim üyeliğimin iptal edilmesini istemeniz biraz garip. İnsanlar istemeden hata yapabilirler, 25 yaşında birisi olarak cinsel konu açan şahsın 18 yaş üstü olduğunu düşünmek benim yaptığım bir hataydı. Üyeliğin iptal edilmesi hususunda bir yorumum yok, sizi kendi insafınıza bırakıyorum. :)

Konu içeriğini bilmiyorum ama o konu da o konudaki sizin gibi verilen tavsiyeleri de ben tasvip etmiyorum. Çok banel olacak ama gerçekten birisi ablanız kardeşinizin yanındaki bir erkeğe bu tarz tavsiyelerde bulunsa? Açıkcası fazla da uzatıp tartışma ortamı yaratmak istemiyorum lakin ben diğer platformlardan kaçıp buraya geldim ki; bir saygı çerçevesi içinde daha bilgi paylaşımına yönelik bir ortam olsun diye.

Az bile vermişler. Sınırsız ban atsalar bile ağzını açmaya hakkın yok.

Windows Defender işlevsiz dedim ve uyarı yedim. Buna benzer bir konuya bunu yazdım ve uyarı yedim. Şimdi yine uyarı yiyip bir sonraki konuya geçeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı