Technopat Sosyal'de aldığınız en ilginç cezalar

1645619793236.png

Açtığım konu haber konusuydu, yeni araba çıkmıştı ve kaynak göstermiştim. Arabanın özelliklerini yazdım diye yedim. Her yerde aynı araba zaten. 😡
@AJFA hocam niye güldünüz. :D Bence siz işinizi iyi yapıyordunuz ama artık mod değilsiniz. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginç ceza diye bir şey yok. Kurallarda her şey net bir şekilde belirtilmiş ve bu kuralların ihlalinde de gerekli uyarıları veriyor moderasyon ekibi.

Moderasyonun keyfine göre uyarı attığını düşünmüyorum. İnsanların işi gücü yok size uyarı atacak öyle mi? :D

Eki Görüntüle 1313610

Hocam siz moderatör değil miydiniz?

İlginç değil ama benim cezalar genelde komik olur. Büyük çoğunluğu uygunsuz üslup ve konu dışı mesajı. Dikkat ediyorum artık pek ceza yemiyorum.

Geçen ay yanlış bilgi diye etiket yapıştırılınca sinir oldum. Ondan 1-2 saatliğine ceza yedim. Bu duruma tepki olarak moderatör bakalım bu mesajı silecek mi diye yazmıştım her mesajıma, o mesaj düzeltti. Oradan ceza yedim. Türkçe kuralları yüzüne 1 ay ceza almıştım.

22 uyarının 10 tanesini gereksiz mesajlardan aldım. Sadece espri yapmak istemiştim...
😢

Eki Görüntüle 1313612

Açtığım konu haber konusuydu, yeni araba çıkmıştı ve kaynak göstermiştim. Arabanın özelliklerini yazdım diye yedim. Her yerde aynı araba zaten. 😡
@AJFA hocam niye güldünüz? :D Bence siz işinizi iyi yapıyordunuz ama artık mod değilsiniz. :(
Kopyala/Yapıştır uyarısı verilmişse kesinlikle başka sitedeki cümleleri aynen konuya yapıştırmışsınızdır. Öz ve öz cümlelerinize bu uyarının verileceğini hiç sanmıyorum. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı