Merhaba, Sosyal'de birilerin konularının altına mesaj yazdığımda ve sonradan başka biriside aynı konun altına mesaj yazdığında bana bildirim gelmekte bildirim gelmemesini nasıl sağlayabilirim? Ayarlarda tonlarca bildirim seçeneği var bunlardan hangisi benim bahsettiğim bilmiyorum.
Siz şu an mesaj yazdığınız konuları otomatik takibe alıyorsunuz. Bu sebeple o konuda ne olursa haberiniz oluyor. Aşağıdaki bölümden bu ayarı kapatabilirsiniz.
Siz şu an mesaj yazdığınız konuları otomatik takibe alıyorsunuz. Bu sebeple o konuda ne olursa haberiniz oluyor. Aşağıdaki bölümden bu ayarı kapatabilirsiniz.
Sadece birisi beni etiketlediğinde ve benim konumun altına mesaj yazıldığında bildirim gelmesini istiyorum hangi tikler haricinde diğer tikleri kapatmalıyım.
Siz şu an mesaj yazdığınız konuları otomatik takibe alıyorsunuz. Bu sebeple o konuda ne olursa haberiniz oluyor. Aşağıdaki bölümden bu ayarı kapatabilirsiniz. Eki Görüntüle 1786544
Siz şu an mesaj yazdığınız konuları otomatik takibe alıyorsunuz. Bu sebeple o konuda ne olursa haberiniz oluyor. Aşağıdaki bölümden bu ayarı kapatabilirsiniz. Eki Görüntüle 1786544