Technopat Sosyal'de birilerine yardım etmek istiyorum

İllaki uzmanı olduğun veya fikir beyan etmek istediğin bir konu vardır. Bazen fikir bile vermek bir konunun çözülmesini kolaylaştırıyor. Çoğumuz birbirimizden destek alarak konuları çözüyoruz. Mesaj yazdıkça yardım edebildiğinizi fark edeceksiniz.
İyi forumlar.

Bilgin olan konulara yaz, bilgin yoksa yazma. Bu şekilde emin ol istemediğin kadar yardım edersin. Bilgin olmadığı için yazmamak bilgin olmadığı halde yazmaktan daha iyidir.

Önce ilgini çeken bir kategori bul, sonra onun üzerine bilgi ve fikirler edin. Ondan sonra kategoriye yazmaya başlarsın.

İlgi alanınız olan konu başlıklarında bolca vakit geçirin. Asla ezbere dayalı yardımcı olmaya çalışmayın. Öğrendiğiniz uygulanabilir şeyleri öncelikle kendiniz deneyin, aldığınız sonuca göre öneride bulunun.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.

Technopat Sosyal anasayfasına gel ve en çok bilgi sahibi olduğun kategorilere girip kategoriyi takip et.
Böylece yeni konular bildirim olarak düşer ve bilgi sahibi olduğun için daha fazla yardımda bulunabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…