Technopat Sosyal'de eğitim konularımı paylaşabilir miyim?

Ahmet Hoca

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Technopat'ı sadece soru sormak için mi kullanabiliriz yoksa eğitim vermek için de kullanabilir miyiz? Örnek olarak: Discord bot yapımı vb. gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumlarda alternatif hayat kısmında bildiğim kadarı ile paylaşmanda bir sakınca yok.

Evet paylaşabilirsin. Alternatif hayat ya da yazılım ve programlamada.

Yanlış bir yönlendirme yapmadığın sürece, anlatabilirsin.

Legal ve kurallara aykırılık olmadığı sürece dilediğiniz rehberi Technopat Sosyal'de yayımlayabilirsiniz. Rehberinizin ana temasına ilişkin kategoride Rehber ön ekiyle bir konu oluşturabilirsiniz.

Forumlarda alternatif hayat kısmında bildiğim kadarı ile paylaşmanda bir sakınca yok.

Her konu oraya açılmaz bu arada, belirteyim bunu da. Örneğin LLF kullanım rehberim "SSD, Flash ve Sabit Diskler" kategorisindeyken sanal bellek ayarlama rehberim Windows 10 kategorisinde.

Paylaşmak istediğiniz bilgiler rehber niteliğinde ise (verdiğiniz örnek mesela rehber niteliğindedir) uygun kategoride rehber olarak paylaşabiliyorsunuz diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…