Technopat Sosyal'de eğlenmek?

Mesela böyle bir konu açmıştım. Gecenin 2'sinde bütün Technopat bu konudaydı. Bayağı eğlenmiştik :D.
 
Verdiği bilgiyi doğru sanan kişilerin mesajları beni bayağı eğlendiriyor. Umarım rapor sonrası onla rda eğleniyordur.

Ders biterken "ödev vardı hocam" diyen kişiyi buldum arkadaşlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimler vardı etiketler misin?
Bu arkadaşlar gibi niceleri vardı, inanın bir çoğunun kullanıcı adını hatırlamıyorum bile, cidden forumun en eğlenceli yıllarını yaşamıştık. Şu an forumdan eski zevki alamıyorum sadece kafamı açan bir kaç kişi var o kadar.
 
Hayat şartları, 2013'de kayıt olmama rağmen mesaj ve beğeni sayım çok az, üslubumun da etkisi var fakat ben de ilk yıllardaki gibi aktif olamıyorum bir çok kez bırakma aşamasına bile geldim, okulum beni çok zorluyor, okul dışında da kendimi geliştirmek ve çevre edinmek zorundayım vesaire vesaire.
2013 2016 diyorsun. Adam en son 2014'de yazmış. 🤣
Kullanıcı adını unuttuğum bir çok isim var diyorum sadece Berke yoktu o yıllarda. 2016'ya kadar güzel insanlar geldi geçti, bazıları hala var fakat çok girmiyorlar, girseler bile eskisi kadar şakacı değil daha ciddi takılıyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı