Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 8 Ağustos 2020 #371 Kerem00 dedi: GNU/Linux'a laf atıyorsun da profilimin sol altına baksana "Penguen" var. Genişletmek için tıkla... Öylesine söylüyorum, hani hep vardır ya evde hackerlık yapan tipler. Linux kullanırlar falan. Üzerinize alınmayın.
Kerem00 dedi: GNU/Linux'a laf atıyorsun da profilimin sol altına baksana "Penguen" var. Genişletmek için tıkla... Öylesine söylüyorum, hani hep vardır ya evde hackerlık yapan tipler. Linux kullanırlar falan. Üzerinize alınmayın.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 8 Ağustos 2020 #372 Kerem00 dedi: GNU/Linux'a laf atıyorsun da profilimin sol altına baksana "Penguen" var. Genişletmek için tıkla... Penguen'lere karşı nedense bir sempatim var. Sırf bu yüzden "Emperor Penguin Crowd Control" algoritması yazmıştım . Sürprizbozan: Umarım Gif çalışır. Çalışmıyormuş... Bir ara trollediğimi sanmışlardı. Penguen beslemek istiyorum dediğimde.
Kerem00 dedi: GNU/Linux'a laf atıyorsun da profilimin sol altına baksana "Penguen" var. Genişletmek için tıkla... Penguen'lere karşı nedense bir sempatim var. Sırf bu yüzden "Emperor Penguin Crowd Control" algoritması yazmıştım . Sürprizbozan: Umarım Gif çalışır. Çalışmıyormuş... Bir ara trollediğimi sanmışlardı. Penguen beslemek istiyorum dediğimde.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 8 Ağustos 2020 #373 Hakkaten konuyu saptırmayalım, daha dünya rekoru kıracağız. (!)
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2020 #374 yener999 dedi: Bayan moderatör bile var. Genişletmek için tıkla... Yoktur hocam, olsa duramazsın
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.429 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 8 Ağustos 2020 #375 Tim dedi: Uyarılmayın da. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tim dedi: Uyarılmayın da. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.094 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 8 Ağustos 2020 #376 Shimada Sensei dedi: Yoktur hocam, olsa duramazsın Genişletmek için tıkla... Ya varsa? Kaparım ya da kapılırım bak. (Umarım.)
Shimada Sensei dedi: Yoktur hocam, olsa duramazsın Genişletmek için tıkla... Ya varsa? Kaparım ya da kapılırım bak. (Umarım.)
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 8 Ağustos 2020 #377 Shimada Sensei dedi: Ankete baktıktan sonra alttaki konunun neden kilitlenmesi gerektiğini bir kez daha anladım Erkekler kız düşürmek için mi Technopat'a üye oluyor? Arkadaşlar, fark ettiniz mi kızların sayısı az olsa da açtıkları konular çok fazla cevap alıyor? Yani saçma bir konu olsa bile kızlara mutlaka cevap vermek zorundaymış gibi hissedenler var. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam o kullanıcının konuları öyle, bir ara forum paralı olsun diyordu, ona 1 haftalık tatil verdiler.
Shimada Sensei dedi: Ankete baktıktan sonra alttaki konunun neden kilitlenmesi gerektiğini bir kez daha anladım Erkekler kız düşürmek için mi Technopat'a üye oluyor? Arkadaşlar, fark ettiniz mi kızların sayısı az olsa da açtıkları konular çok fazla cevap alıyor? Yani saçma bir konu olsa bile kızlara mutlaka cevap vermek zorundaymış gibi hissedenler var. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam o kullanıcının konuları öyle, bir ara forum paralı olsun diyordu, ona 1 haftalık tatil verdiler.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #378 @Shimada Sensei doğru hocam. Zaten erkekmiş.
F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 8 Ağustos 2020 #379 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://giphy.com/zPnkIsCJ40AlW Aramızda bulunan en hızlımız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://giphy.com/zPnkIsCJ40AlW Aramızda bulunan en hızlımız?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 8 Ağustos 2020 #380 Mikail Fidan konuyu görse kalp krizinden gider