Sosyal'de hiç kız var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tipik türk erkeği kafası, askerden geldikten sonra veya yaş 20 küsürlere yaklaşınca evlenmek istemek, buram buram cahillik akıyor.
Hayatında hiç kız arkadaşı olmamış veya eline kız eli değmemiş birisi bir kızı buldugunda onunla hemen evlenme hayalleri kurar.
Çünkü tecrübesizdir, bilgisizdir ve toydur birkaç ilişkiden sonra evliligin ne kadar saçma birşey oldugunu anlıyorsunuz.
Yaş ilerleyince zaten kızlar bir erkeğe kapak atmak için can atıyorlar, o yüzden acele etmeyin ve doğru kişiyi bulmadan evlenmeyin. O sizi bulur merak etmeyin :D

Türkiyede kızların yüzde 80'i liseyi bitirdikten sonra üniversite okumayıp, evde oturup koca aramaya başlıyorlar. :D Hayatta amaçları sadece koca bulmak ve evde koca parası yemek.
İşte bu yüzden evlenmeyeceğim diyorum. Parayı ben kazanıyorsam ben harcarım ya da anne-babama. Makyaj ayakkabı çanta gibi şeylere boş yere para harcama benim mantığıma

Ayrıca Asya Ay'ın tutumunu ben de ilginç buldum. Düşününce komik geliyor 2. el bölümüne girip millete fırça atmak filan. :)

Vardır da bir elin parmaklarını aşmaz. :D

Ben yokken burası karışmış baya. Arkadaşlar cezam olduğu için cevap yazamadım merakımı giderdiğiniz için teşekkürler.

Asya'nın değişik bir canlı türü olduğunu düşünüyorum, profiline bakarsan yazdığı mesajlara, her mesajında insanlara sataşıyor. :D
Birde ikinci el bölümünü dolaşıp insanların konusuna fiyatı revize et diye fırça atması meşhurdur.
Bu arada fiyatı revize et ne demek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asya'nın değişik bir canlı türü olduğunu düşünüyorum, profiline bakarsan yazdığı mesajlara, her mesajında insanlara sataşıyor. :D
Birde ikinci el bölümünü dolaşıp insanların konusuna fiyatı revize et diye fırça atması meşhurdur.
@Manic Depressive Gerçekleri anlatınca da sizin gibi lafını bilmeyen insanların ağzına sakız oluyoruz. En son konuştuğumda yorum yaptığınız konuyu bir hatırlamaya çalışın derim, anında silindiğini unuttunuz herhalde.
Sürekli sürekli sürekli saçmalamaya çalışıyorsunuz. Bir çok konuda yersiz sözlerinizin cevabını almanıza rağmen bu yüzsüzlüğü sürdürmeye devam ediyorsunuz, cidden utanma arlanma yok. Verecek cevap bulamadığınızda ise ''peki, öyledir, eminim'' gibisinden sözlere başvuruyorsunuz. Hayatınızda başarılar dilerim size, diyecek pekte söz yok.
Burada ne tür bir fırça atmışım acaba ? Şaka amaçlı dediyseniz ne ala fakat ciddiyse gerçekten hoş değil. ( Revize etmek = Güncelleme yapmak )

Üste çıkamadığınızda bu şekilde yersiz sebeplerle suçlama yapmanız gerçekten hayal kırıklığına uğrattı, genel statünün oldukça yüksek olduğu bir ortamda bu tür seviyesiz davranışlara maruz kalmak ise acı bir durum.
Her seferinde bu şekilde bir tepki söz konusu olacak ise fikir paylaşmanın da pek bir anlamı kalmıyor zaten. İşinize de geleceğine kanaat getirdim şahsen. Hepinize iyi sosyaller.

Bence siz dikkat çekmeye çalışıyorsunuz o yüzden böyle mesajlar yazıyorsunuz.
Ayrıca düşman değiliz, bu kadar tepki vermenize gerek yok.
Neler yaşadıysanız insanlara bakış açışınız çok farklı.

Cevap vermek için, hakaret etmeye gerek yok.

Sizin düşüncenizdir, dikkat çekme gibi bir düşüncem olmadı.
Ayrıca insan dışı bir varlık gibi bir kelimeden hakaret dışı bir anlam mı çıkarmalıydım ?
Sizin için diyecek pek söz yok, sıkıştığınızda konudan konuya atlayan, bilginizin bittiği yerde yüzsüzlüğünü ortaya çıkaran bir kişiliğiniz var.
Bilgileriniz doğru ise gerçekten çok üzüldüm, 28 yılı nelere harcadınızda böyle bir kişiliğe ulaştınız merak uyandırıcı.
Bundan sonra gerekmedikçe sizinle tartışmaktan uzak durmaya çalışacağım, zira haddinizi bayağı bir şekilde aşıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı