Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2020 #51 @Emir M. 'yı unutanlar utansın be.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 11 Haziran 2020 #52 fryzen dedi: @Nisannn mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 11 Haziran 2020 #53 bilinçli pars dedi: Eki Görüntüle 589031 Mesajımın yanındaki profil resmime 1 kere tıkladıktan sonra beliren kutucuktaki kırmızı ile işarertlediğim "izle" butonuna basılarak takibe alınabilir. --- @GungorMemis baştacı listesine sizi de eklemiştim. Ama aynı isimde başka bir üye daha olduğu için etiket yanlış üyeye gitmiş. Bu arada unuttuğum biri varsa affola. Unuttuğum olduysa lütfen beni etiketlesin. Listeye ekleyeyim. Genişletmek için tıkla... O zaman buyurun, takibe alındınız
bilinçli pars dedi: Eki Görüntüle 589031 Mesajımın yanındaki profil resmime 1 kere tıkladıktan sonra beliren kutucuktaki kırmızı ile işarertlediğim "izle" butonuna basılarak takibe alınabilir. --- @GungorMemis baştacı listesine sizi de eklemiştim. Ama aynı isimde başka bir üye daha olduğu için etiket yanlış üyeye gitmiş. Bu arada unuttuğum biri varsa affola. Unuttuğum olduysa lütfen beni etiketlesin. Listeye ekleyeyim. Genişletmek için tıkla... O zaman buyurun, takibe alındınız
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 11 Haziran 2020 #54 Bora Dere dedi: Vay canına, geleneksel beğeni kasma gönderimiz geri gelmiş efenim Bu sefer uzun bir liste yapacağım: @Ribozom @SideWinder @r.yasar10 @fryzen @Shimada Sensei @bilinçli pars @UBerk @Mithat Berhan @enes.wtp @Alpha Centauri @Linux Oyunda @Firehorse MK II @dogant @yika38 @Motionless IN White @Caner Uncu @HABAR @Sylveon @Jang Geum'un Danji Yemeği @Jonathan North Unuttuklarım mutlaka vardır, şimdiden özür dilerim. Genişletmek için tıkla... En uzun isimli de benim. Hehehee.
Bora Dere dedi: Vay canına, geleneksel beğeni kasma gönderimiz geri gelmiş efenim Bu sefer uzun bir liste yapacağım: @Ribozom @SideWinder @r.yasar10 @fryzen @Shimada Sensei @bilinçli pars @UBerk @Mithat Berhan @enes.wtp @Alpha Centauri @Linux Oyunda @Firehorse MK II @dogant @yika38 @Motionless IN White @Caner Uncu @HABAR @Sylveon @Jang Geum'un Danji Yemeği @Jonathan North Unuttuklarım mutlaka vardır, şimdiden özür dilerim. Genişletmek için tıkla... En uzun isimli de benim. Hehehee.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2020 #55 Akılsızlığımdan unuttuklarım: @MayCrasH Taçsız Kral. @Murat5038 Adamın dibi. @24099 Kraldır. @Jira Kalender bir abimizdir. Ve bazı adını unuttuğum arkadaşlar.
Akılsızlığımdan unuttuklarım: @MayCrasH Taçsız Kral. @Murat5038 Adamın dibi. @24099 Kraldır. @Jira Kalender bir abimizdir. Ve bazı adını unuttuğum arkadaşlar.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 11 Haziran 2020 #56 bilinçli pars dedi: Eki Görüntüle 589031 Mesajımın yanındaki profil resmime 1 kere tıkladıktan sonra beliren kutucuktaki kırmızı ile işarertlediğim "izle" butonuna basılarak takibe alınabilir. --- @GungorMemis baştacı listesine sizi de eklemiştim. Ama aynı isimde başka bir üye daha olduğu için etiket yanlış üyeye gitmiş. Bu arada unuttuğum biri varsa affola. Unuttuğum olduysa lütfen beni etiketlesin. Listeye ekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bilinçli pars dedi: Eki Görüntüle 589031 Mesajımın yanındaki profil resmime 1 kere tıkladıktan sonra beliren kutucuktaki kırmızı ile işarertlediğim "izle" butonuna basılarak takibe alınabilir. --- @GungorMemis baştacı listesine sizi de eklemiştim. Ama aynı isimde başka bir üye daha olduğu için etiket yanlış üyeye gitmiş. Bu arada unuttuğum biri varsa affola. Unuttuğum olduysa lütfen beni etiketlesin. Listeye ekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 11 Haziran 2020 #57 Silinen üye dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O sistemini değiştiriyormuş, 3950X+RX5700XT'ye geçecekmiş. 1600AF her şeye yeter diyordu ama...
Silinen üye dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O sistemini değiştiriyormuş, 3950X+RX5700XT'ye geçecekmiş. 1600AF her şeye yeter diyordu ama...
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Haziran 2020 #58 @painkiller @BERWAR @Neşeli Enginar @bitwise @SideWinder @BilgisayarKurdu Saygı duyduğum kişilerdir.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #59 @MayCrasH forumu bıraktı mı? Ona da bir YHA düşünüyorum '' MayCrasH hayatını kaybetti '' diye
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 11 Haziran 2020 #60 r.yasar10 dedi: Akılsızlığımdan unuttuklarım: @MayCrasH taçsız kral. @Murat5038 adamın dibi. @24099 kraldır. @Jira kalender bir abimizdir. Ve bazı adını unuttuğum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Bir ara @THE_MILLER vardı virüs programı konularında görüyordum ama bayadır yok gibi son etkinliği 2018'de.
r.yasar10 dedi: Akılsızlığımdan unuttuklarım: @MayCrasH taçsız kral. @Murat5038 adamın dibi. @24099 kraldır. @Jira kalender bir abimizdir. Ve bazı adını unuttuğum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Bir ara @THE_MILLER vardı virüs programı konularında görüyordum ama bayadır yok gibi son etkinliği 2018'de.