Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Evet.
O zaman buyurun, takibe alındınızEki Görüntüle 589031
Mesajımın yanındaki profil resmime 1 kere tıkladıktan sonra beliren kutucuktaki kırmızı ile işarertlediğim "izle" butonuna basılarak takibe alınabilir.
---
@GungorMemis baştacı listesine sizi de eklemiştim. Ama aynı isimde başka bir üye daha olduğu için etiket yanlış üyeye gitmiş.
Bu arada unuttuğum biri varsa affola. Unuttuğum olduysa lütfen beni etiketlesin. Listeye ekleyeyim.![]()
En uzun isimli de benim.Vay canına, geleneksel beğeni kasma gönderimiz geri gelmiş efenimBu sefer uzun bir liste yapacağım:
@Ribozom
@SideWinder
@r.yasar10
@fryzen
@Shimada Sensei
@bilinçli pars
@UBerk
@Mithat Berhan
@enes.wtp
@Alpha Centauri
@Linux Oyunda
@Firehorse MK II
@dogant
@yika38
@Motionless IN White
@Caner Uncu
@HABAR
@Sylveon
@Jang Geum'un Danji Yemeği
@Jonathan North
Unuttuklarım mutlaka vardır, şimdiden özür dilerim.![]()
Eki Görüntüle 589031
Mesajımın yanındaki profil resmime 1 kere tıkladıktan sonra beliren kutucuktaki kırmızı ile işarertlediğim "izle" butonuna basılarak takibe alınabilir.
---
@GungorMemis baştacı listesine sizi de eklemiştim. Ama aynı isimde başka bir üye daha olduğu için etiket yanlış üyeye gitmiş.
Bu arada unuttuğum biri varsa affola. Unuttuğum olduysa lütfen beni etiketlesin. Listeye ekleyeyim.![]()
O sistemini değiştiriyormuş, 3950X+RX5700XT'ye geçecekmiş. 1600AF her şeye yeter diyordu ama...
Akılsızlığımdan unuttuklarım:
Ve bazı adını unuttuğum arkadaşlar.
- @MayCrasH taçsız kral.
- @Murat5038 adamın dibi.
- @24099 kraldır.
- @Jira kalender bir abimizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.