Technopat Sosyal'de en sevdiğiniz kişiler

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 171
  • Görüntüleme 11.788
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumdaki herkesi seviyorum, tabii bana ahkam kesilenler hariç.. En ama en sevdiklerimi yazmak istersem bayağı uzar hatta unuturum ve bu sefer daha kötü olur o yüzden yazmıyorum ve bilenler biliyor :)

Hesabımı takibe alan bütün kişiler. (@Shadrous @MarkS @Turgineer @284082 @Affansen @HammerOfOrnn @yika38 @Arda Eroğlu) Neticede her şey karşılıklı. O sebepten ötürü beni takip eden bütün üyeler her zaman baştacımdır. Sizleri mesajımın en üstüne koyuyorum. :)

@Recep Baltaş @Ali Güngör @Murat5038 @24099 @Emin Çıtak @Ribozom @Mithat Berhan @BilgisayarKurdu @Firehorse MK II @stevesm1221 @dogant @Linux Oyunda @Alpha Centauri @Motionless IN White @UBerk @Bora Dere @Yararsız Üye @Silinen üye @Cruslan @HABAR
Bu arkadaşların henüz hiçbir kötülüğüne rastlamadım. :)

Hesabımı takibe alan bütün kişiler. (@Shadrous @MarkS @Turgineer @284082 @Affansen @HammerOfOrnn @yika38 @Arda Eroğlu) Neticede her şey karşılıklı. O sebepten ötürü beni takip eden bütün üyeler her zaman baştacımdır. Sizleri mesajımın en üstüne koyuyorum. :)

@Recep Baltaş @Ali Güngör @Murat5038 @24099 @Emin Çıtak @Ribozom @Mithat Berhan @BilgisayarKurdu @Firehorse MK II @stevesm1221 @dogant @Linux Oyunda @Alpha Centauri @Motionless IN White @UBerk @Bora Dere @Yararsız Üye @Silinen üye @Cruslan @HABAR
Bu arkadaşların henüz hiçbir kötülüğüne rastlamadım. :)
Takibe almak var, ben bilmemek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı