Technopat Sosyal'de en sevdiğiniz kişiler

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 171
  • Görüntüleme 11.717
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@MayCrasH forumu bıraktı mı? Ona da bir YHA düşünüyorum '' MayCrasH hayatını kaybetti '' diye:)

O olsa etiketlemez miydik be. Onun gibi ne adamlar gitti bu platformdan, ama halen iyi insanlar var.

Ben bir 5 yıl kalırım sonra mevta :D.
1600 AF artık yetmez ona :D bende 3300X alacağım 150 TL daha koyup daha iyi olur :D.

@Ribozom
@bilinçli pars
@EnesYilmaz
@HABAR
@Jira
@Emre C
@marcel'o
@Recep Baltaş
@Ali Güngör
@Caner Uncu
@Motionless IN White
@dogant
@r.yasar10
@Bora Dere
@Jang Geum'un Danji Yemeği
@UBerk
@Linux Oyunda
@Emir M.
@114187
@Shimada Sensei
@fryzen
@24099
@Murat5038
@acv
@Neşeli Enginar
@Handsome Reis
@painkiller
@rtakak
@Neko
@Silinen üye
@BERWAR
@stevesm1221
@Mithat Berhan

Kiminizi iki defa etiketlemiş, kimizini hiç etiketlememiş olabilirim, öncelikle bunun için özür dilerim. Ama bu demek değildir ki ben sizi sevmiyorum veya bu listedekilerden az seviyorum. Kullanıcı adını değiştirenler de olabilir aynı zamanda.
Bir ara @THE_MILLER vardı virüs programı konularında görüyordum ama bayadır yok gibi son etkinliği 2018'de.
Yaptığı bir hata nedeniyle, detayını bilmiyorum, yetkileri elinden alındı. Kendisi bu duruma çok darıldı ve forumu bırakma kararı almıştı.

Son düzenleme:
Bende bir ben çıkıyorum. Diğer arkadaşlar deneyebilir mi?
1591898768042.png

Şimdi bakalım, bir efsane milan kadrosu kadar oluşturur muyuz acaba? Çıkar bence :)
Not: İlk 11 bu şekilde arkadaşlar, diğer kişiler bana gücenmesin.

Bir berhan sevdim gül gibi yaktı beni kül gibi :D. Yanlış anlaşılmasın eş cinsel değilim :D.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı