Technopat Sosyal'de engelli vatandaşımız var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küçükken bademciklerimde ciddi bir sorun vardı. Her gün bademciklerim şişiyor ve hasta oluyordum neredeyse. Doktor biraz daha büyüsün, hala aynıysa ameliyatla bademciklerini alalım demiş. Ama gün geçtikçe o sorun ortadan kalkmış ve bademciklerimin alınmasına gerek duyulmamış. Tam olarak bir engel sayılmaz, zaten doğuştan da değildi bu bademciklerin şişmesi fakat yine de eklemek istedim :)
Benim kardeşim de bu sebepten ameliyat oldu. Ameliyat olduğun ilk hafta sadece beyaz yiyecekler yiyorsun ve 1 ay boyunca kırmızı herhangi bir şey yemen yasak oluyor. Kardeşim ilk gün tamamen dondurma yedi. 3,4. günlerde peynir yemeye başladı falan.

Benim kardeşim de bu sebepten ameliyat oldu. Ameliyat olduğun ilk hafta sadece beyaz yiyecekler yiyorsun ve 1 ay boyunca kırmızı herhangi bir şey yemen yasak oluyor. Kardeşim ilk gün tamamen dondurma yedi. 3,4. günlerde peynir yemeye başladı falan.
Renklerle nasıl bir alakası oluyor?

Dalga geçmek için değil, göz ardı listemdeki herkesin zihinsel engeli olduğunu düşünüyorum.

İnsanları görünüşlerine veya engellerine göre yargılamaktansa düşünceleri ve yazdıklarıyla yargılamak daha adil oluyor bence. Karşıdakinin engeli bizi ilgilendirmiyor, kendi isterse söyleyebilir ama şu ana kadar hiç kimseye engeli var mı ya da neden oldu diye sorma ihtiyacı duymadım. 😁
Kimse kimseyi yargılamamış neden bu kadar duyar kastınız anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı