Daha fazla
İfşam yoktur.İfşası var mı bunun (!)?

İfşam yoktur.İfşası var mı bunun (!)?
Ben feministim çünkü kadın seviyorum.Arkadaşlar aramızda feminist olan varsa açıklasın. Neden feminist olduğunu?
Yaratana inanıyorsanız kadın-erkek eşitliğini nasıl savunuyorsunuz?Bir kadın veya bir erkek neden savunulmaya ihtiyaç duyar? Her ikisi de insan değil midir? Birisi olmazsa birisi meydana gelmez. İki cinsiyet de yapbozun bir parçası. Bunlar insanlığın getirdiği şeylerden birisidir.
Ben erkeğim ve üstünüm diye bağırıp ortalığı galeyana getiren de ve aynı şekilde ben kadınım üstünüm diye ortalığı galeyana getirenler de aşağılık psikolojisi içerisindedir bana göre.
Kız kardeşini veya erkek kardeşini cinsiyeti yüzünden sevmiyorsan kusura bakma kör kütük cahilsindir zaten.
Yaradılanı sevmek lazım yaradandan ötürü.
Anti İslam temalı bir yorum gördüm sanırsam?Yaratana inanıyorsanız kadın-erkek eşitliğini nasıl savunuyorsunuz?
Allah'ını seversen dine bağlamayın. Bak Allah'ını seversen diyorum ateist kardeş. Bak ateist kardeş Allah'ı seviyorsan dine bağlama. Bak ama Allah'ı seviyorsan.Yaratana inanıyorsanız kadın-erkek eşitliğini nasıl savunuyorsunuz?
Her yaratılan yaratanın eseridir. Sen bir eser yapsan sevmez misin? Hangi ressam kendi resmini sevmez ve sevilmesini istemez?Yaratana inanıyorsanız kadın-erkek eşitliğini nasıl savunuyorsunuz?
Haklısınız bayan-hanımefendi diyip ayrılın derhal ordanBeyler ben yemek yapmasını falan bilirim yaparımda ben bir feminist değilim ve bir feminist görüp onunla konuştuğumda çok sinirleniyorum. Ne dersem erkeksin diye doğruyu senmi bileceksin diyor.
Sonuna kadar haklı. Kadınlar en iyisini bilir.Beyler ben yemek yapmasını falan bilirim yaparım da ben bir feminist değilim ve bir feminist görüp onunla konuştuğumda çok sinirleniyorum. Ne dersem erkeksin diye doğruyu sen mi bileceksin diyor.
Ne dersem erkeksin diye doğruyu senmi bileceksin diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.