Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 14 Ağustos 2020 #41 Bir de oturup size eser anlatırlar erkekde yemek yapar falan. Saatler oturup bende yapıyorum hanim efendi dersiniz. Gene bir bahane bulur sizi linç etmeye. Ülkemizin feministlik anlayışı yanlış.
Bir de oturup size eser anlatırlar erkekde yemek yapar falan. Saatler oturup bende yapıyorum hanim efendi dersiniz. Gene bir bahane bulur sizi linç etmeye. Ülkemizin feministlik anlayışı yanlış.
2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 14 Ağustos 2020 #42 Befehle dedi: Her fırsatta İslamiyete sallayacak insanlar değilsiniz, haddinizi bilin iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... İnandığın kitabı okumasını bilmiyorsan bu benim suçum değil. Sallamadan önce oku, yoksa cahil olursun.
Befehle dedi: Her fırsatta İslamiyete sallayacak insanlar değilsiniz, haddinizi bilin iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... İnandığın kitabı okumasını bilmiyorsan bu benim suçum değil. Sallamadan önce oku, yoksa cahil olursun.
A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 14 Ağustos 2020 #43 Befehle dedi: Her fırsatta İslamiyete sallayacak insanlar değilsiniz, haddinizi bilin iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Sen dinin gardiyanı mısın? Asıl sana hayırdır diye sormak gerekiyor. Aşağıdaki yorumunun konuya hiçbir katkısı yok. Befehle dedi: Anti İslam temalı bir yorum gördüm sanırsam? Genişletmek için tıkla...
Befehle dedi: Her fırsatta İslamiyete sallayacak insanlar değilsiniz, haddinizi bilin iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Sen dinin gardiyanı mısın? Asıl sana hayırdır diye sormak gerekiyor. Aşağıdaki yorumunun konuya hiçbir katkısı yok. Befehle dedi: Anti İslam temalı bir yorum gördüm sanırsam? Genişletmek için tıkla...
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 14 Ağustos 2020 #44 Konuyu saptırmayın diye 10 kere yazdım beyler. Konu dinle alakalı değil kilit attırmayın konuma.
2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.384 Çözümler 38 14 Ağustos 2020 #45 Konu amacından sapmış. Furisty dedi: @The Netherrealm Feminist ve bayan admin. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
Konu amacından sapmış. Furisty dedi: @The Netherrealm Feminist ve bayan admin. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.