Bugün beni şaşkın eden bir ''uyarı'' mesajı geldi.
Şöyle ki;
Şimdi gariplik şu;
Normalde bu tür yanlışlar yaptığımda, 1 haftalık cezayı ''tak'' diye veren Technopat, neden böyle uyardı? Bir ara, ben ve bazıları, uyarı yapılmadan ceza verilmemesini savunuyorduk, acaba bu sistem devreye mi girdi? Hayırlı akşamlar...
İnşallah öyledir. Zira ilk hafta yazdığım cevaplardan sonra yaklaşık uyarı yapılmadan 1 ay kadar ceza yedim. Hemde ardarda inşallah düzelmiştir. Zira forumdan iyice soğutmuştu.
İnşallah öyledir. Zira ilk hafta yazdığım cevaplardan sonra yaklaşık uyarı yapılmadan 1 ay kadar ceza yedim. Hemde ardarda inşallah düzelmiştir. Zira forumdan iyice soğutmuştu.
7 kere uyarı almışsınız. Bunlardan hiçbirisi 1 haftadan fazla değil. Çoklu üyelik açmaya devam etmemelisiniz mesela. Nadir ve ufak hatalara imtiyaz gösteriyoruz zaten.
7 kere uyarı almışsınız. Bunlardan hiçbirisi 1 haftadan fazla değil. Çoklu üyelik açmaya devam etmemelisiniz mesela. Nadir ve ufak hatalara imtiyaz gösteriyoruz zaten.
Sosyal kurallarını bir kere okumanız ve anlamanız ceza almanızı önleyecektir. Technopat Sosyal Kuralları
Her gün o kadar şey okuyorsunuz. Bunu da okuyuverin. Kafanızdaki çoğu soruyu giderecektir.
Sosyal kurallarını bir kere okumanız ve anlamanız ceza almanızı önleyecektir. Technopat Sosyal Kuralları
Her gün o kadar şey okuyorsunuz. Bunu da okuyuverin. Kafanızdaki çoğu soruyu giderecektir.
Technopat'ta kurallar olmazsa disiplinde olmaz. Moderatörler ellerinden geldikçe fazla ceza vermemeye özen gösteriyor, bundan emin olabilirsiniz. Ortada bir art niyet söz konusu değil. Yazım yanlışlarına gelirsek forum kurallarını okursanız ve okullarda gördüğünüz Türkçe dersi ile ilginiz ve alakanız varsa yazım yanlışı yapmanız çok zorlaşır, çok daha iyi bir bilginiz olur yazım kurallarıyla ilgili. Mesela bu kadar mesaj atmışım daha tek bir defa bile yazım hatasından dolayı ceza yemedim.