Technopat Sosyal'de kaç uyarınız var?

Technopat'ta hakaret ve uygunsuz üslup var mıymış?
Elbette.

Ben sana mesela primat diyeyim. Aninda diger uyelere hakaretten ban yerim ve daha once de yedim. 1 aydi ama 3 gune dusurttum.

Moderasyona hakaret de var.

Raporda @Xantern'e bol bol kufur ettim diyelim. Taak 1 yil.

Uygunsuz üslup de var.

1687417297561.png
1 aydır ban yemiyorum.
@550519 hocam siz gereksiz mesajdan ne kadar süre ban yiyiyorsunuz? Ben 3 gün 3 gün yemeye başladım en sonunda mderatörte hakarete doğru gidecek diye mesaj yazmıyorum 🥲

Son düzenleme:
Kişisel moderatörüm çalıştı bir hafta önce, 1 aylık ceza bittiği gün 3 uyarı yedim, sonuncusu arkadaşa göre gereksiz mesajmış, 1 hafta sürdü. Ben, yediğim yemeği soran adamı rapor ettim, kabul etmedi mesela. Sorununuz varsa ben raporlim sizi, modların gözüne girersiniz.

44 olmuşum bu arada.

Kişisel moderatörüm çalıştı bir hafta önce, 1 aylık ceza bittiği gün 3 uyarı yedim, sonuncusu arkadaşa göre gereksiz mesajmış, 1 hafta sürdü. Ben, yediğim yemeği soran adamı rapor ettim, kabul etmedi mesela. Sorununuz varsa ben raporlim sizi, modların gözüne girersiniz.
Moderatorlerin bana garezi var sanirim, raporlarimin yarisina bakmiyorlar. Hic deneme yani beni raporlamaya.

Benim de kisisel moderatorum olabilir mi acaba? 👍

1 aydır ban yemiyorum.
@550519 hocam siz gereksiz mesajdan ne kadar süre ban yiyiyorsunuz? Ben 3 gün 3 gün yemeye başladım en sonunda mderatörte hakarete doğru gidecek diye mesaj yazmıyorum 🥲
1 haftaya basliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı