Technopat Sosyal'de kaç uyarınız var?

Moderatorlerin bana garezi var sanirim, raporlarimin yarisina bakmiyorlar. Hiç deneme yani beni raporlamaya.

Benim de kisisel moderatorum olabilir mi acaba?

1 haftaya basliyorum.

Raporladığım net gereksiz mesajdan sonra, adam gayet güzel hayatına devam edebiliyorken, ben de artık bir hafta yiyorum.

Mesela forumda sen birine yardım etmişsin, destek olmaya çalışmışsın bir damlacık anlamı yok ama hafif konudan sapar gibi oldun, Modlara da haklı bir şekilde bir iki kere yanlış yaptıklarını söyledin mi gelsin uyarılar. Bana kafalarına göre troll uyarısı yaptılar 1 aylık ceza vermeye çalıştı o da hangi kafadasınız deyince 2 haftaya düştü. Sonra onaylanmış Türkçe düşmanı konuları görüyorsun, her konuda saçma gereksiz mesajlar ama hiç sorun yok, sen BIOS'u küçük yaz, bamm. Belli yani bazı modlar adam ismi ile arama yapıp 3 günlük şeye uyarı veriyor. Ben bir hafta önceki mesajdan uyarı aldım bir kere 1 hafta geçmiş.

Bu arada moderatörleri tartışmak istediğim hiçbir konu da onaylanmıyor. Bana Türkiye'yi hatırlatıyor burası.

Ben yanlis yaptiklarini soyledigim zaman hicbir sey diyemiyorlar. Rapora bile dahi bakamiyorlar.

24 var

Ben yanlis yaptiklarini soyledigim zaman hicbir sey diyemiyorlar. Rapora bile dahi bakamiyorlar.
Daha derine inerim de sonra hakaret olduğunu iddia ederler. Yönetimin el atması lazım ama işte, Türkiye dedim ya.

Zaten tatildeyim, gidip bir şeyler içim.

Ben sadece bana geliyor sanıyordum uyarılar ama herkese yapılıyormuş. Ben genellikle noktalama işaretlerinden yani yazım kurallarından uyarı alıyorum düzeltmeye de niyetim yok çünkü Türkiye'nin bu alanda en eski forumu ve uzun zamandır üye olduğum forumda böyle bariz yazım kural hatası olmadıkça ceza yeme durumu yok. Hiç anlaşılmayacak şekilde bir post atarsan belki ceza vermezler uyarı alırsın. Onun dışında gereksiz mesaj olayı var ve bunun ben şikayet yani rapor kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve bu art niyetli yapılıyor çoğu durumda. Adam işine gelmeyen her mesajı didikleyip sana ceza aldırmak istiyor moderatörler de hayır demez zaten.

Sayamayacağım kadar çok Boş yere çok fazla uyarı veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…