Peki ben anakart, islemci, ram önerisi almak için bir konu açmıştım 3 adet örnekte vermiştim şimdi bu parçaları kullanarak bir sistem oluşturdum bunun için ayrı bir konu açsam sıkıntı olurmu ?Aynı konuları açmadığnız sürece sınır yok. Sistem toplama konularında istisnai bir durum, 1 ayda en fazla 1 sistem toplama konusu açılabilir.
Yazım kurallarına daha dikkat edeceğim. Peki ne yapabilirim ilk açtığım konunun mesajını mı düzenleyeyim önümüzdeki hafta sistem olarak almayı düşünüyorum ama o konuda sadece işlemci, anakart ve RAM var.1'den fazla sistem tavsiyesi konusu açarsan limiti aşarsın. 1 ayda bir sistem tavsiyesi konusu açabilirsin. Bu arada yazım kurallarına biraz daha dikkat et.
Açmış olduğum konu bu i5 4590 ve MSI H97 Gaming 3 Tabanlı Sistem Toplama | Technopat Sosyal burada 3 parça var geriye kalan parçalar yok bu bir sistem sayılmaz herhalde.@Poseid, o önceki açtığonız konuları artık düzenleyemezsiniz. (Normal üyelerin konu düzenleme yetkisi 1 saat sonra sona eriyor.)
Sanırım donanımlar için ayrı konular açmışsınız. Siztemi bir araya getirip yeni bir konu açmanızda sakınca yok sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.