Technopat Sosyal'de neden birbiriyle aynı aşırı fazla konu var?

Zafer oğuz

Hectopat
Yer
Kolombiya, Bogotá
Daha fazla  
Meslek
Mekanik Bakım onarım teknisyeni
Arkadaşlar kesinlikle başlıkta yazdığım gibi, yok HyperX nasıldır, monitör önerisi. Yahu güzel arkadaşım gözünü seveyim onlarca konu var git biraz bak araştır ne olur yahu. Genel olarak diyorum bunları kimse alınmasın. Arkadaşlar bir günde birden fazla aynı ürünün önerisini yazıyorum. Tabii yazma etme gibi laflar gelecektir ama aynı konu üzerine birden fazla kez aynı veya yakın zaman içerisinde konu açılmış biz ne yapalım. Örnek olarak "HyperX Cloud II nasıldır?" konusu gibi 50 - 60 kere cevap yanıt gelmiştir ya ezberledim artık ve bu sadece bir öneri yani. Bakın tüm sosyal okuyucuları rica ediyorum bir konu açarken sayfayı alta kaydırın ve bakın önceki konulara. Tabii gidip de 2014'e bakmayın o kadarını da siz hesaplarsınız artık. Böyle giderse "konu nasıl açılır" gibi bir rehber hazırlayacağım artık.

Bide şöyle adamlar var. Konu açıyor. Konu hakkında X şeysini söylüyorum. 'Nedir o, kaç para' diye soruyor. Cevap veriyorum. Geri dönüş yapmıyor. Ertesi gün benim dediğimin aynısını X şeysini başkası yazıyor, öneriyor. Aynı soruları ona da soruyor. Yahu madem konu açıyorsun. Yazılanları oku bari. İnsanlar yardımcı olmaya çalışıyor. Google'a sormaya tenezzül etmiyor. Başkası bir daha yazıyor. Onu da takmıyorsun. Trollük mü yapıyorlar anlamıyorum bazen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı