Technopat Sosyal'de olmasını istediğiniz özellikler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 gun once mesajlastigin adam artik "Mod" oldugu icin ve erisilebilir oldugu icin bence modlara karsi tepkilenmek burada cok kolay.

Modlarin kim oldugunu bilmemek bence daha guzel bir cozum. Onyargi doguruyor. Herkes kendi rutbesinin altindakilerin rutbesini gormeli bence. Biz siradan fanilerin kimin mod oldugunu bilmemize gerek yok.

Zaten bildigim kadariyla birinin mod oldugunu bilmemizin pratikte pek faydasi yok, o kisinin unvaninin herkesce bilinir olmasi disinda.

Şu düşünebilir fakat görüşünün uymadığı kişiyi insanlar çok çabuk şekilde yanlış bilgi olarak raporlayabiliyor. Hazır eklemeye sıcak bakmıyorum.
Merak etmeyin hocam, o iş bizde. Ek olarak elinize sağlık, güzel ve açıklayıcı olmuş.

Minidump ve LogFile dosyaları için yer olmalı onların paylaşılma zorunluluğu olmalı. Bence.

"Sosyal dışı resim servisi kullanımı" seçeneğinde resim yerine görsel yazılması gerekiyor.

Bir de "Diğer" seçeneğini işaretlememizin bir etkisi var mı raporlara? İşaretlense de, işaretlenmese de aynı yere düşüyor sanırım.

O zaman torpilin konuşmaması lazım, gerçekten işini güzel yapan kral modlar alınmalı.
Hiçbir moderatörün bugüne kadar haksızlık yaptığını görmedim. Tüm moderatör arkadaşlar elinden geldiğince uğraşıyor, çabalıyor. Her insan gibi hata da yapılabiliyor fakat bunlar zaten telafi ediliyor. Bu cümlenizi doğru bulmadım.

Neye dayanarak torpil dediniz ona da anlam veremedim maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…