Kış konseptli tema güzel olabilir, moderatör sistemi şu an için güzel. Bi' aralar oyla seçilmesi daha iyi olabilir diye düşünüyordum ama bu sefer gruplaşmalarda olan kişiler kendi zevkine göre moderatör seçerdi. Yönetim sistemini başarılı buluyorum.
Merak etmeyin hocam, o iş bizde. Ek olarak elinize sağlık, güzel ve açıklayıcı olmuş.Şu düşünebilir fakat görüşünün uymadığı kişiyi insanlar çok çabuk şekilde yanlış bilgi olarak raporlayabiliyor. Hazır eklemeye sıcak bakmıyorum.
Önceden ismini unuttuğum farklı bir karanlık tema vardı biraz daha "dimension" temasına benziyordu ama yeşil tonlarda vardı hafiften. O tema tekrar gelsin başka bir şey istemiyorum.
Hiçbir moderatörün bugüne kadar haksızlık yaptığını görmedim. Tüm moderatör arkadaşlar elinden geldiğince uğraşıyor, çabalıyor. Her insan gibi hata da yapılabiliyor fakat bunlar zaten telafi ediliyor. Bu cümlenizi doğru bulmadım.O zaman torpilin konuşmaması lazım, gerçekten işini güzel yapan kral modlar alınmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.