Technopat Sosyal'de olmasını istediğiniz özellikler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir moderatörün bugüne kadar haksızlık yaptığını görmedim.
Bunun gibi birçok örnek var.

Bunun gibi birçok örnek yok. Bir kısım sürekli şu konuyu atıp savunma yapmaya çalışıyor. Fakat doğru düzgün hiçbir şey bulamadıkları için hep bunu kullanıyorlar.

Yani torpil diye öne çıkıyorsanız, bunun arkasını doldurmanız lazım. Bu basit bir iddia değil, çocuk işi de değil.

Bir kere burada herkes gönüllülük esasıyla çalışıyor. Herkes günlük vaktinden ayırıp buraya emek veriyor. Hata yapıyor dersin, yanlış yapıyor dersin ama torpilli demek, çok ciddi bir iddia. Bunun arkasını doldurmanızı istiyorum, eğer kanıtınız varsa.

@Samotne Ciasteczka yakıştıramadım.

Kapanmış konuları açmayın. Mikail Fidan gerekli ve gayet güzel bir cevap vermiş.

GIF kullanıcı fotoğrafı.

Ne olur şu yaptığım GIF'i kullanabilseydim.

Yani torpil diye öne çıkıyorsanız, bunun arkasını doldurmanız lazım. Bu basit bir iddia değil, çocuk işi de değil.

Torpil'e kanıt veremem. Sadece işini iyi yapmadığını düşündüğüm ve torpille geldiğini düşündüren kişiler var.

Bir kere burada herkes gönüllülük esasıyla çalışıyor. Herkes günlük vaktinden ayırıp buraya emek veriyor.

Ben çoğu moderatörden daha fazla zaman geçiriyorum ve gönüllü olarak moderatörlük yaptıklarını biliyorum. Ek olarak pek gönüllü sayılmaz, parayla çalışıyorlar.

Neyi yakıştıramadınız?
Eleştiri yapmamı mı?
Eleştiri yapmazsak koyun oluruz ve olduğumuz yerde sayarız. Yabancıların dediği gibi, "There is always room for improvement."

Sesten metine dönüştürecek sistem istiyorum öncelikle. Ama düzgün dönüştürsün. Yine ban atmayın. Konulara katkıda bulunmak kolay bir şey değil.
Bir de ceza yiyeceğim diye ekstra korku yükü biniyor. Bir de kötü bir klavyem var.

GIF kullanıcı fotoğrafı.
Arkadaşlar GIF'in kullanılmamasının bir sebebi var. GIF biraz riskli bir dosya tipi. İçine zararlı yazılımlar konması nispeten kolay bir uzantı ve yer kaplıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…