Ekmek Arası ? ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)LGS'yi fulledim diyen çocuk vardı ya herhalde o.
Güzel bir fikir beyan etmişsin ama işin özü sende konuna yardım edilmesi için başlı başına bu konuyu açtın sırf ilgi çekeyim diye. İronik olmuş biraz.
Kendi konunu belirterek ben de şöyle konu açmıştım onlar yüzünden kimse ilgilenmedi diyorsun özellikle benim konumun linki diye belirterekÖrnek verdim. İlgi çekmek ayrı bir şey ben gidip şurada fulledim demedim dostum. Bu tür sayfalara girersen öncekilerde de link atıldığını görürsün. Sırf ilgi dersen olay başka yere gider. Lütfen kelimelerimizi düzgün kullanalım.
112 boşa arayıp yardıma ihtiyacı olanlara yardım edelememesi gibi bir şey buKıskanmayın.
Kendi konunu belirterek ben de şöyle konu açmıştım onlar yüzünden kimse ilgilenmedi diyorsun özellikle benim konumun linki diye belirterekLink vermene ne gerek vardı? konu açtım onlar yüzünden ilgilenilmedi diyebilirdin. O ilgi için konu açan arkadaşlarla senin bu konuyu açman arasında hiç bir fark yok.
Boş kelime oyunu yapıyorsun, insanları ilgi manyağı diye yargılamayı biliyorsun. Ben de bu açtığın konunun ilgi için olduğunu düşündüğüm zaman mı sorun oluyor? O konular onaylanıyorsa o konu sadece sahibini ve cevap verecekleri ilgilendirir. Senin burada açılan konuları yargılamaya hakkın yok, adamın belki gerçekten fikir ihtiyacı var herkes senin gibi RAM'mi arıyor? Komik herif seni.Bak kardeşim. Yenisin galiba bilmiyorum ilgi ayrı bir şey yardım ve aciliyet belirtmek ayrı bir şey. İlla sana başka bir yerin linkini mi atayım? Ben de ayrı bir konu açıcaktım bunun hakkında yazdım. Arasında fark var irdele düşün. İlgilenilmedi dedim de zaten mesaja bak. Daha önceki mesajlara bakabilirsin kardeşim benim.
Ayrıyetten gösteriş değil bir şey değil neyin ilgisini alayım ram için mi?Azcık bunu da düşün.
![]()
Boş kelime oyunu yapıyorsun, insanları ilgi manyağı diye yargılamayı biliyorsun. Ben de bu açtığın konunun ilgi için olduğunu düşündüğüm zaman mı sorun oluyor? O konular onaylanıyorsa o konu sadece sahibini ve cevap verecekleri ilgilendirir. Senin burada açılan konuları yargılamaya hakkın yok, adamın belki gerçekten fikir ihtiyacı var herkes senin gibi RAM'mi arıyor? Komik herif seni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.