Arkadaş cambazlık yapıyor dostum. Dileyen istediği gibi konu açabilir, moderatörler onayladıysa bir problem yoktur üyeler açılan konuları yargılayamaz. Çok göreceli bir şey, adama önemsiz gelen şey konuyu açan kişiye göre çok önemli olabilir. Benim konuma cevap verilmedi diyip konu linkini atıyor, makara adam işte eğlendiriyor bizi aklı sıra.Bu konuyu benden dolayı açtılar.
Hocam yemin ederim ihtiyaç duyduğum için açtım konuyu.Arkadaşlar bu tip konu açanlar kendilerini bir şey sanan arkadaş çevresi olmayan egosunu boş boş tatmin etmek için buraya gelen tipler bence bu tarz konular olunca hesabın sahibi ban yemeli ayrıca göz ardı et diye bir şey var üyeyi görmüyorsunuz daha sanırım takmayın böyle boş insanları genellikle yaşları çocuk oluyor.
Hocam sizden bahsedilmiyor bence. Ekmek Arası ...'dan bahsediliyordur.Hocam yemin ederim ihtiyaç duyduğum için açtım konuyu.
Anladım hocam.Hocam sizden bahsedilmiyor bence. Ekmek Arası ...'dan bahsediliyordur.
Hocam yemin ederim ihtiyaç duyduğum için açtım konuyu.
Hocam sizden bahsedilmiyor bence. Ekmek Arası ...'dan bahsediliyordur.
Benden mi?O kişiden bahsediliyor
Benden mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.