Genellikle yazdığı her bir önermeye cevap verip daha sonra kendim sorular soruyorum. Yani bilgiyle bastırmaya çalışıyorum. Ama tabii ki %98 sorduğum soruya cevap gelmiyor. Saçma sapan aşağılamalara maruz kalıyorum.
Hayır bari yazdığım mesajı tam okusa keşke.
Geçen biri ile "Gamenote markasına neden iyi diyorsun, kanıtlasana" diye tartışmaya girmiştim. Komedi şovu resmen.
İşin trajikomik yanı şu: Forumda bir ürün öneriliyor. Daha sonra koyun sürüsü gibi bilen bilmeyen herkes o ürünü önermeye başlıyor. Biri karşı çıkarsa da herkes toplanıp kızgın atıp aşağılıyorlar.
Bugün bir arkadaş vardı mesela, Edge'nin temasını sevmiyorum dedi ve kızgın atmadı, ben bu yüzden falan seviyorum falan dedi, onla sohbet ettik bende bunları sevmiyorum diye, keşke o kızgın atanlar konuştuğum arkadaş gibi olsa.
Mesela örnek bir arkadaş;
bu arkadaş bunu attı neden attı ve ne anladı?
Genellikle yazdığı her bir önermeye cevap verip daha sonra kendim sorular soruyorum. Yani bilgiyle bastırmaya çalışıyorum. Ama tabii ki %98 sorduğum soruya cevap gelmiyor. Saçma sapan aşağılamalara maruz kalıyorum.
Geçen biri ile "Gamenote markasına neden iyi diyorsun, kanıtlasana" diye tartışmaya girmiştim. Komedi şovu resmen.
İşin trajikomik yanı şu: Forumda bir ürün öneriliyor. Daha sonra koyun sürüsü gibi bilen bilmeyen herkes o ürünü önermeye başlıyor. Biri karşı çıkarsa da herkes toplanıp kızgın atıp aşağılıyorlar.
Arkadaşlar, yumuşak basımlı klavyeye alıştığım için bana daha cazip geliyor. RGB aydınlatmalı, bastığım zaman basan yani çok basınç uygulamam gerekmeyecek bir klavye istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
www.technopat.net
Link paylaşmayacaktım, vazgeçtim paylaşıyorum. Alın efendim yazdığınızın tam örneği. Defalarca soru sorup onun sorduklarını yanıtladım. Alaycı tavırla aşağılandım sadece. @HaWlI KuLlANIcI
Arkadaşlar, yumuşak basımlı klavyeye alıştığım için bana daha cazip geliyor. RGB aydınlatmalı, bastığım zaman basan yani çok basınç uygulamam gerekmeyecek bir klavye istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
www.technopat.net
Link paylaşmayacaktım, vazgeçtim paylaşıyorum. Alın efendim yazdığınızın tam örneği. Defalarca soru sorup onun sorduklarını yanıtladım. Alaycı tavırla aşağılandım sadece. @HaWlI KuLlANIcI
Bu konunun alnı olsa öperdim.
Ülkenin genel sorunu bu galiba. Saygı çerçevesinde tartışma yapamıyoruz.
Bir şey yazıyorum haha atan oluyor. Sebep, belli değil. En azından sebebini söyle yine haha at.
Bu konunun alnı olsa öperdim.
Ülkenin genel sorunu bu galiba. Saygı çerçevesinde tartışma yapamıyoruz.
Bir şey yazıyorum haha atan oluyor. Sebep, belli değil. En azından sebebini söyle yine haha at.
Buna ayar oluyorum ben de. Sadece tartışma konusunda değil. Yardımcı olmaya çalışırken de, önce bir sürü şey söylüyorum, arkasından ufak bir soru soruyorum ve biraz önce dediklerimi yok sayıp sadece sondaki soruya cevap veriyor. Adama yardım edebilmek sorunu çözmekten daha zor oluyor bazen.
Ayrıca ben de tartışmayı seviyorum. Fikirler yürütülsün, çürütülsün, yenileri atılsın diyorum ama yok. Dedigin gibi olay hemen kavgaya dönüyor ve cirkinlesiyor. Laftan anlamayacak olana laf anlatmaya uğraşmama politikası uygulamaya başladım ben de, sinir hastası olmuyorum en azından.