Ayrıca yazım kurallarından dolayı haksız uyarı yediğini söylemiş
Yazım yanlışı değil, eleman konuşmayı bilmiyor.Donanım Arşivi Forum'da yazdıklarına bakarsanız eğer bir ton yazım yanlışı olduğunu görebilirsiniz.
Technopat sosyal neden kötü
technophat da konu alkalı konuşmuyo dalga geçiliyo opera gx vürsüz dedim totalde taradım yoktu bişey adamlar teşkürler yerine dalga geçiyo bunun nedenini bilen varmıforum.donanimarsivi.com
Bir kullanıcı Technopat Sosyal'in kötü olduğunu, onunla dalga geçildiğini iddia ediyor. Peki ya bu doğru mu?
Açtığı konuya bakar mısınız? Sonra "Neden Technopat Sosyal'de benimle dalga geçiyorlar?" diye ağlıyor. Donanım Arşivi Forum'da bu konuyu açsaydı eğer daha beter cevaplar alırdı, hele ki konu dışı kategorisinde açsa düşünemiyorum.Opera GX virüslü değil
Çünkü VirusTotal'de taradım ve ayrıca bağımsız sonuç versin diye Google Chrome'da yaptım. Evet taradı. Ve sonuç virussüz yani internetteki yalan şeylere inanmayın.www.technopat.net
Ayrıca yazım kurallarından dolayı haksız uyarı yediğini söylemiş ama Donanım Arşivi Forum'da yazdıklarına bakarsanız eğer bir ton yazım yanlışı olduğunu görebilirsiniz.
O konuyu görünce bu mesaja bakıp patlamıştım.
technophat da konu alkalı konuşmuyo dalga geçiliyo opera gx vürsüz dedim totalde taradım yoktu bişey adamlar teşkürler yerine dalga geçiyo bunun nedenini bilen varmıforum.donanimarsivi.com
Bir kullanıcı Technopat Sosyal'in kötü olduğunu, onunla dalga geçildiğini iddia ediyor. Peki ya bu doğru mu?
Açtığı konuya bakar mısınız? Sonra "neden Technopat Sosyal'de benimle dalga geçiyorlar?" diye ağlıyor. Donanım Arşivi Forum'da bu konuyu açsaydı eğer daha beter cevaplar alırdı, hele ki konu dışı kategorisinde açsa düşünemiyorum.Opera GX virüslü değil
Çünkü VirusTotal'de taradım ve ayrıca bağımsız sonuç versin diye Google Chrome'da yaptım. Evet taradı. Ve sonuç virussüz yani internetteki yalan şeylere inanmayın.www.technopat.net
Ayrıca yazım kurallarından dolayı haksız uyarı yediğini söylemiş ama Donanım Arşivi Forum'da yazdıklarına bakarsanız eğer bir ton yazım yanlışı olduğunu görebilirsiniz.