Technopat Sosyal'de tepki gören kişiler Donanım Arşivi Forum'a sığınıyor

Donanım Arşivi Forum'dakiler de dalga geçmiş zaten bu elemanla. Ama oradaki adamlar baya objektif yorumlamışlar. Technopat'ın daha katı ve gelişmiş bir forum olduğunu söylemişler. Ancak şu da bir gerçektir ki Technopat ile Donanım Arşivi düşmanlar. Gerçekten objektiflik konusunda imrendiğimi söyleyebilirim.
Konuyu konu dışı kategorisinde açmamış çünkü. Konu dışı kategorisinde açsa böyle objektif cevaplar değil, saçma sapan cevaplar alırdı. Adamlar o konuyu açtığına bakmazdı bile. Sadece "Technopat çöp, Donanım Arşivi çok iyi" falan derlerdi.

Türkçeye yazıya bak Allah aşkına. Bu forumdaki Opera GX konusunu da temizlemişler sanırım, mesajım vardı bulamadım şimdi. Yaşı küçük muhtemelen arkadaşın.

Bir kullanıcı Technopat Sosyal'in kötü olduğunu, onunla dalga geçildiğini iddia ediyor. Peki ya bu doğru mu?

Açtığı konuya bakar mısınız? Sonra "Neden Technopat Sosyal'de benimle dalga geçiyorlar?" diye ağlıyor. Donanım Arşivi Forum'da bu konuyu açsaydı eğer daha beter cevaplar alırdı, hele ki konu dışı kategorisinde açsa düşünemiyorum.

Ayrıca yazım kurallarından dolayı haksız uyarı yediğini söylemiş ama Donanım Arşivi Forum'da yazdıklarına bakarsanız eğer bir ton yazım yanlışı olduğunu görebilirsiniz.

Donanım haberde de bayağı bir linçleniyor Technopat ama bazen haklı sebeplerle.

Donanım Arşivinde zaten saçmalamışlar, moderatörlerin konuyu onaylamasına dua etmeli.

1756072636878.png

Annesi de delirmiş heralde :D

O bu degil de; biz de mi 8 yasinda boyle yaziyorduk diye dusunmeden edemiyorum bunlari okuyunca.

Bir gun cesaretimi toplarsam forumda yasi X'ten kucuk olanlarin mesajini gormeyeyim onerisi yapacagim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı