Zaman zaman yapay zeka kullandığım oluyor, şu bir örnek olabilir:
Oyunun içeriğini bende çok araştırmadım. ChatGPT'ye sordum cevap bu:
Crimson desert, pearl abyss tarafından geliştirilen ve pywel adlı Orta Çağ fantezi dünyasında geçen bir aksiyon rol yapma oyunudur. Oyuncular, geçmişinin yükleriyle mücadele eden paralı asker kliff'in hikâyesini deneyimleyecekler. Oyun, tek oyunculu ve çok oyunculu unsurları bir araya getirerek zengin bir açık dünya sunmayı hedefliyor. Görsel olarak etkileyici detaylara ve dinamik savaş mekaniklerine sahip olan Crimson desert'ın 2025 yılının sonlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor.
Genelde bu gibi ufak durumlarda kullandım ve kullandığımı da belirttim. Bu şekil bir kullanım bence yasak olmamalı.
Bence yasaklanması gereken kullanım ise şu şekil yakın zamanda bir arkadaşın ısrarla yapmaya devam ettiği ve muhtemelen bu yasanın gelmesine sebep olan şu şekil yapay zeka kullanımları:
Eğer ses kalitesi, mikrofon ve konfor açısından değerlendirilirse Razer BlackShark V2X daha mantıklı bir tercih olabilir.
- Ses Kalitesi: BlackShark V2X, Triforce 50mm sürücüler ile daha dengeli ve net ses sunarken, Havit Fuxi H3 genellikle daha bas ağırlıklı bir ses profiline sahip.
- Mikrofon: Razer’ın hyperclear kardioid mikrofonu daha net ses aktarımı yaparken, Havit'in mikrofonu biraz daha düşük kalitede olabilir.
- Konfor: BlackShark V2X, hafif yapısı ve kulak çevreleyen yastıkları ile uzun süreli kullanımda daha rahat olabilir. Havit Fuxi H3 ise biraz daha sert bir tasarıma sahip.
- Dayanıklılık: Razer, malzeme kalitesi açısından genellikle daha sağlam bir yapıya sahipken, Havit'in bazı modellerinde uzun vadede aşınma görülebiliyor.
- Fiyat: Havit genellikle daha uygun fiyatlı, ancak BlackShark V2X biraz daha pahalı olsa da fiyat/performans olarak daha dengeli bir seçenek.
Eğer bütçe kısıtlıysa ve bass ağırlıklı bir kulaklık isteniyorsa Havit Fuxi H3 düşünülebilir. Daha kaliteli ses, mikrofon ve konfor aranıyorsa Razer BlackShark V2X daha iyi bir seçim olur. Uzun vadeli kullanım açısından Razer daha mantıklı olabilir.
Bu gibi yapay zeka kullanımları yasak olmalı. İnsanları yanlış yönlendirebiliyorlar.